Nyheter från SkogenEftersom jag bor i skogen och det är ganska isolerat är det ju bra om ni skaffar någon form av blogg/hemsida/pappersrulle som håller mig uppdaterad.

Jag kommer även att finnas här med nyheter från Skogen:

www.personligaportratt.blogspot.com


Over n' Out!Tight som en Icapåse

Mindre smarta saker jag gjort igår.

*Haft eldworkshop och workshopat bort en liten tuss hår från mitt redan skraltiga hårutbud.
(
Dock ganska oundvikligt då vi var 8 personer ihopbundna i ett rep som skulle göra upp eld med tändstål med sånt vi hittat i skogen, hämta vatten som skulle kokas från en bäck, göra en eldstaty samtidigt som det skulle skrivas en hejarramsa och bränna av ett rep.)


*Försökt vara trevlig mot mina internatgrannar.

-Åh! Vilket stort och fint rum du har! gastar jag lite imponerat.
-Ja, det är ju ett dubbelrum, så det är lite större. Inte så mycket dyrare heller faktiskt, svarar grannen artigt.
-Vad skönt. LEBENSRAUM är ju verkligen underskattat, höhö!
-Lebensraum?
-Eh ja alltså, ehm utrymme, eller ja space? mumlar jag lite stressat.
-Jaha, heter det lebensraum? frågar grannen undrande
-Ja, eller nja, egentligen kommer det ju från Nazityskland..Eh, tredje rikets slagord.. Men inte MITT slagord alltså! Jag tycker om trångt. Eller ja andra slagord har jag. Ju. VerkligenSKanogkollavidarelitenudufårhadetbra! gastar jag panikslaget och stolpar iväg --->

Jag är ungefär lika socialt tight som en Icapåse.

Social Poäng: 0

Eller:

Internatkompisar: Oj Lina, du har lite gult glittrigt ludd på kjolen där!
Jag: Ah, ingen fara. Det kommer nog från den lilla vätten som jag våldtog på vägen hit.

Social Poäng: - 1*Tappat bort internatnyckeln nånstans på åkern med knähögt gräs.
Skulle bada i sjön. Jag och Elina skulle ta en liten genväg. Bra. Not.Over n' out!

Skog Skog Skog

Ja. Då har jag bosatt mig i det vilda västmanland. Resan hit var minst sagt spektakulär. Skog. Mygg. Mer Skog. Grusväg. Skog.


Efter två timmar motorväg och tre mil av knöcklig grusväg kom vi äntligen fram till en liten by där vi hade tänkt äta mat. Det vi inte tänkte på var att det var söndag och att allt var galet stängt, utom  en litenliten restaurang.
 De tre kockarna satt och kikade ut genom de små fönstren och rev sina skägg i upphetsning när vi tågade in, hungriga som gamar, på den minst sagt tomma serveringen.

Efter att ha beställt från menyn (Didems Special, typ Eriks extra allt) började vi fundera på vilket av de tolv tomma borden vi skulle sätta oss vid, tills jag fick syn på denna hemmasnickrade skylt.

Efter att ha vrålskrattat mig igenom middagen åkte vi vidare till skolan, än så länge är det trivsamt.


Faaaan

Jag är så jävla pissnervös!! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hur fa-an ska det här gå? Vad har jag egentligen gett mig in på. Har tömt min lägenhet på mina saker. Vill typ bara böla hela tiden. Tänk om det inte alls blir bra? vad gör jag då? HJÄLP!

Trodde aldrig att jag var såhär hemkär.
Herreminje.

Med foten mot jorden och blicken i det eviga blå

Vet inte riktigt hur men som i ett trollslag svullnade min ena fot upp till oigenkännerlig storlek. Det ser ut som en mycket fet människas fot. Nog för att jag är förtjust i blåbärspaj, men fotens storlek är bortom alla BMI-gränser i världen.

Som tur är har jag en trollkunnig mamma
, eller iallafall en som tror hårt på hemmagjorda huskurer. (Läs. Samma mamma som kvällen innan slutprovet i Matte C fick mig att ha lök i öronen en hel natt med gaslinda runt huvet för att det skulle "suga ut" locket jag hade, jag var praktiskt taget heldöv)

När jag har en gigantisk jättefot som är öm och ytterst svår att ta sig fram med ---> mor självklart lösningen.
Bara att banka lite kål som man knöcklar fast runt foten, som man sedan låter gro in under en längre stund i närmaste bastu. Resultatet återstår att se, ska strax prova.

Ibland undrar jag om jag är med i The Thruman Show...