Bra Band

Arvikafestivalen nalkas, biljett är inköpt trots viss skeptisism, men det är omöjligt att stå emot när storheter som Kate Nash, The KooksDeath Cab, Hot Chip och Kent kommer dit. Och inte nog med det, hela festivalen inleds av självaste Doktor Kosmos!
  Det känns som att det är ett lite för bra spelupplägg då det kan tänkas innebära att gamla favoriter som Håkan och Timo måste ratas för att orka se de nyare Lykke Li och Adam Tensta bland annat. Ack,  Ack Manu Chao och The White Stripes på detta och jag hade sovit framför Vintergatan.
Förra året vann vi hotellnätter, detta år hoppas på sol för att festivalen ska bli så vacker som för två år sedan.
Jag är laddad nu, ska bota hostan, sy en särk och sen är jag fit for fight.

Linas Ord kommer att finnas på plats, Hallelujah vad bra detta kommer bli!

Euphoria

Jag har nu tagit studenten, känslan är obeskrivbar. Alla var så fina i sina vita kläder, jag och Linnea spillde inte ens jordgubbar på klänningarna (ok, lite champange men det syntes inte) , en riktigt härlig dag helt enkelt.

Dagen efter var det bal. Jag har alltid varit lite skeptisk till detta påfund. Men jävlar vad skoj det var, alla var jättefina IGEN dagen därpå, och bara log. Dansa till liveband är bland det roligaste som finns = en bra bal som följdes upp av en trevlig efterfest som slutade långt efter att morgontidningen anlänt.
Men... nu såhär några dagar senare kommer smällen, förkylningssymptomen gör sig påminda och framtidsnojan blir mer påtaglig än någonsin.
Tänker nog strunta i allt det där ett tag, och leva på minnet hur jag dansade runt i en djävulsröd klänning på fredagen den 13:e tillsammans med alla fina människor jag känner! Eufori var ordet. (Ok, lite väl cheesy inlägg, men kan ej beskriva det hela bättre)


Sång, särk, sol, servering, saft


Igår
gjorde jag något traumatiskt och dumt. Jag grät i en och en halv timme efteråt, var apatisk i ytterligare två och botade sedan tillståndet med märkliga drycker och annan hallonsaft. Aldrig mer säger jag bara!

Idag har jag jobbat i 7,5 timme trots stekande sol. Vem f*n äter 4 kulor jordgubbsglass med chokladsås efter att ha ätit en jätteportion pannbiff/rödspätta/whatever? Ca. 30 pers idag närmare bestämt...

Imorgon blir det brännboll, sol, bad och sånt som är trevligt och bra!

Nu ska jag nog ge mig i kast att laga särken som gått sönder lite på grund av häftigt och eventuellt våldsamt leverne, vi måste vårda det heliga tyget mer effektivt nästa gång.


image81image82image84