Ibland ska man tänka efter före...

Mindre lyckade saker jag gjort denna veckan;

1, Varit på Step Up på Friskis, som till en början var frid och fröjd tills jag upptäcker att jag glömt träningsskorna. Bestämmer mig för att köra på i strumplästen, herregud indianerna var ju alltid barfota.
Käcka Christophe kör på med massa hopp och annat på den höga stepbrädan...
Efter ett tag börjar jag äntligen fatta hur man ska skutta runt och vifta med armarna. Känner mig som värsta fitnessgurun och tar ut svängarna rejält på den lilla gråa hoppklossen. Mitt i ett hejdundrandes hopp halkar jag snett och brakar ner från brädan och trillar ihop och landar på magen, friskisledaren stannar upp och ser mycket förskräckt ut när jag ligger och vrålar på golvet.
Längst fram stod jag också. Det värsta är att de flesta jag berättat det för säger "Haha, ja det var ju typiskt dig"
Folk är inte ens chockade att jag gör något så klumpigt.

2, Nog för att jag flyttat in till stan, men vissa landsbygdsfasoner sitter fortfarande i. Som exempelvis att tro att ingen kan se en (förutom korna) bara för att det är mörkt ute. När man bor på första våningen mitt i stan är dock så inte fallet. Hade som vanligt borstat tänderna, tänt läslampan och gjort i ordning för att gå och lägga mig, då jag också som vanligt ställer mig i sängen för att dra ner persiennerna. Ena persiennen fastnar.
Efter en halv minuts krångel åker den äntligen ner och jag kryper förnöjt ner med andra delen i Milleniumserien av Stieg Larsson.
Tyvärr har jag ytterväggar med samma tjocklek som bakplåtspapper, och hör en minut senare följande konversation då två inte allt för gamla förmodade grannar passerar under mitt sovrumsfönster.
SÅG du tjejen eller?!
Eeh, va vart?
Ja,men såg du tjejen?! I FÖNSTRET?
*Ohörbart mummel*
VA? Hur såg hon ut då? Hur såg hon ut?!

Kan ju säga att jag bytt mina underkläder mot nunnesärk varje gång jag ska dra ner persiennerna numera....


Välkommen till Karlstad


Om man anar vart man vill, kan man färdas dit man ska. 
När ens verklighet står still, när kan sin roll så bra
att man gör den utantill, är det alltid dags att dra.
(DK)