3 sätt att piffa upp en Onsdag

Imorgon har jag Geografiprov. Kul inledning på ett kul liv. Jag har 7 dl kaffe.
Jag kan tänka mig 3 saker som skulle kunna hända, som skulle piffa upp denna onsdag lite.

Något Fantastiskt: Hej Lina! Vi har just lagt ut Beyoncés sångröst här på E-bay. Du är utvald och kommer att få det förmånliga erbjudandet att investera i Beyoncés stämband för den orimliga summan av 9 :90. Svarar du inom 3 dagar kommer vi dessutom bifoga det ultimata Dans-kitet och Arethas improvisationsförmåga helt kostnadsfritt. (Adíos Geografiprovet, Godda´ musikkarriären. Dessutom goooodbye självförtroendekrasch efter Aerobics 2 på Friskis, jag kommer aldrig dansa fel igen)


Något Magiskt: De hittar ett gammalt pergament på SVT-arkivet som konstaterar att jag är den rättmätiga arvtagerskan till Ture Sventons flygande matta och hans semmelkylskåp. (Skåpet vill jag mest åt så jag och My kan att ha den mest maxade presenten till Linneas födelsedag, så slipper vi leta.)
Kommer mattan lovar jag BQ och hennes vän Maria en fin åktur, så kan vi åka omkring och utbrista "Ständigt denna vessla!" (*Uttrycket som Agnes var den första att återuppmärksamma)

Något Otroligt: Goddag Lina! Det här är ehm, Gud som talar... Jag tänkte att du kan få lämna in lite förslag om hur jag ska göra med FN:s undermåliga organisering, Fredrik Reinfelt och hans jügend, svälten, miljön, misären och olyckan. Allt värdsligt trams som BNP, ekonomisk välfärd, resurser fixar jag.
Som tack kommer jag göra dig till en bättre, omtänksammare, snyggare, trevligare och lyckligare människa, samt förklara coroliskraften imorron på provet.

Tja, något av detta. Eller att någon jag känner ringer och berättar något fint, eller att jag fattar geografin eller något...

Och att min mentala förmåga lämnar detta treåringsstadium inom kort.

Men men,
"Sila mygg och svälja kameler" som vi säger i Linas Ord.
( --Matt. 23:24)

 


Kommentarer
Postat av: Elin G

Du har spridit ett virus! Trevliga tankar om vad som skulle kunna hända mig denna onsdag har dykt upp och trängt undan alla klimatzoner och rossby-vågor till sydvästra Kina där de tyvärr drunknade i folkhavet. (Adde får stryka de frågorna i morgon)

Både du och Agnes har dessutom väckt ett behov jag inte visste att jag hade, öppnat mina ögon för något viktigt jag försummat i mitt liv. Jag saknar Ture Sventon!! Har inte sett honom på flera år! Detta måste åtgärdas så fort jag får nån timme jag känner att jag inte riktigt vet vad jag borde fylla den med... Och som jag svarade hos vår bloggande nunna, jag har (nästan) samtliga avsnitt bandade och paxar förstoringsglaset för dess symboliska värde! Fast om det nu visade sig att du äger alltihopa får jag väl önska mig den i 18-årspresent. Hum, vad lurigt det kan bli ibland.

Diggar din blogg för övrigt, du har alltid ett upplivande ord eller två. Tror också att du skulle roas av att läsa min idag. :P

Postat av: Lina

Haha, det har jag ju redan gjort! :P Tror vi kommenterade exakt samtidigt, skumt det där^^

2008-02-06 @ 21:43:11
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: Pärson

Ack, har vi inte alltid önskat att något fantastiskt, magiskt och otroligt ska inträffa! Alltså det där med Beyonces sångröst lät inte helt fel eller varför inte Ture Sventons kylskåp med semlor!

FÖrövrigt så tycker jag att vi får organisera en Linas Ord ordspråks/psalm bok i stil med psaltaren eller nått x'D Som propagandaminister så kan jag ta i uppdrag att ro detta i land :D

2008-02-08 @ 13:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback