Glaset är halvfult?


Jag är sjuk. Det är mindre kul. (Och glaset är halvfullt etc, etc.)
Borde å andra sidan vara mer sjuk då jag igår gav mig ut på galej i mitt tillstånd, men allt går med lite Panodil, Chi San, Mucoangin, 3 koppar kaffe och lite alkoholhaltig dryck.

Äntligen släpper DK nytt med skivan Hallå? den 2 April, väntar med spänning. Ska strax kolla på Björn Gustavsson som jag, liksom övriga Sverige, är galet kär i. Det blir inte bättre med tiden heller.

Behöver köpa en ny gitarrsträng också.

Idag: Hoffmaestro & Chraa - So You Do Slimi Jimi Bubby BoyDu skall icke förtära läppcerat

Vaknade plötsligt av ett mystiskt ljud när jag låg och sov som bäst efter en ansträngande dag. Försökte först instinktivt tro att det krafsande och flåsande oväsendet var en öronhallis, men efter en kortare stunds förträngning insåg jag att så inte var fallet.
Reste mig sömndrucket ur sängen och vandrade obestämt ut i hallen för att ta reda på vad som egentligen stod på. Följde det nu slafsande ljudet ut i köket, där jag fann upphovsmakaren till de osmakliga lätena.
Först blickade jag ner på golvet där jag förvånat upptäckte mina olika sminkprodukter, osymmetriskt utspridda över parketten. Sekunden senare lyfte jag blicken. Där stod min hund. Smaskandes på mitt Läppcerat....VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DJUREN NUFÖRTIDEN? HAR DE INGEN NATURLIG INSTINKT SOM SÄGER; ÄT INTE KOSMETIKA? (Även om den luktar ganska gott av vanilj) Nejdå, hon bara blängde lite på mig och glufsade vidare.

3 sätt att piffa upp en Onsdag

Imorgon har jag Geografiprov. Kul inledning på ett kul liv. Jag har 7 dl kaffe.
Jag kan tänka mig 3 saker som skulle kunna hända, som skulle piffa upp denna onsdag lite.

Något Fantastiskt: Hej Lina! Vi har just lagt ut Beyoncés sångröst här på E-bay. Du är utvald och kommer att få det förmånliga erbjudandet att investera i Beyoncés stämband för den orimliga summan av 9 :90. Svarar du inom 3 dagar kommer vi dessutom bifoga det ultimata Dans-kitet och Arethas improvisationsförmåga helt kostnadsfritt. (Adíos Geografiprovet, Godda´ musikkarriären. Dessutom goooodbye självförtroendekrasch efter Aerobics 2 på Friskis, jag kommer aldrig dansa fel igen)


Något Magiskt: De hittar ett gammalt pergament på SVT-arkivet som konstaterar att jag är den rättmätiga arvtagerskan till Ture Sventons flygande matta och hans semmelkylskåp. (Skåpet vill jag mest åt så jag och My kan att ha den mest maxade presenten till Linneas födelsedag, så slipper vi leta.)
Kommer mattan lovar jag BQ och hennes vän Maria en fin åktur, så kan vi åka omkring och utbrista "Ständigt denna vessla!" (*Uttrycket som Agnes var den första att återuppmärksamma)

Något Otroligt: Goddag Lina! Det här är ehm, Gud som talar... Jag tänkte att du kan få lämna in lite förslag om hur jag ska göra med FN:s undermåliga organisering, Fredrik Reinfelt och hans jügend, svälten, miljön, misären och olyckan. Allt värdsligt trams som BNP, ekonomisk välfärd, resurser fixar jag.
Som tack kommer jag göra dig till en bättre, omtänksammare, snyggare, trevligare och lyckligare människa, samt förklara coroliskraften imorron på provet.

Tja, något av detta. Eller att någon jag känner ringer och berättar något fint, eller att jag fattar geografin eller något...

Och att min mentala förmåga lämnar detta treåringsstadium inom kort.

Men men,
"Sila mygg och svälja kameler" som vi säger i Linas Ord.
( --Matt. 23:24)