Bitterklubbens material till årsmötet

Idag spelar Johnossi på Koriander, jag borde verkligen vara där. Fan att inte allt är gratis eller att man inte har obegränsat med pengar. Det skulle underlätta ganska mycket. Tex. våga satsa på en tramsig karriär som aldrig kommer generera några pengar, men som vore grymt roligt att hålla på med.
Vara utbytesstudent ett år och kunna avbryta det ifall man ångrar sig, 70 000 hit eller dit...
Mildra sitt samvete och skänka en förmögenhet till Amnesty och Greenpeace, det är ju lätt att bry sig om andra när man är rik. Eller hur var det modebloggerskorna, roligare att ge än att få?
Resa jorden runt och lära sig massor av språk, det är faktiskt viktigt att lägga pengar på Upplevelser, eller hur var det nu?
Gnällig kan man ju vara, det ändrar inte så mycket. Men hur ska jag då komma åt dessa guldpengar som hägrar? Det gäller ju att se sina tillgångar här...

- Jag är rätt bra på att äta mat. Jag skulle kunna göra det obegränsat ett tag och satsa på att slå rekord i att bli världens fetaste kvinna/ Vinna VM i sumobrottning, och på så sätt komma åt pengar. Dock viss problematik när man ska ta sig in i planet för att resa jorden runt? Fast i och för sig, är inte alla säten americanized nu för tiden?

- Jag kan prata ganska fort. Om jag övade upp mig kanske jag skulle ha en karriär som rösten till smurfarna.
Om jag inte vore så fullkomligt ointresserad av sport kanske jag skulle kunna bli någon form av kommentator, risken är dock att jag skulle ägna pratet åt de snyggaste spelarna och deras lårmuskler...

- Jag har mycket kluvna hårtoppar och skulle lätt kunna utgöra skräckexemplen i hårvårdsreklamen.

Någon som är intresserad? Bara att slå en signal ni vet...


Over and Out

Kommentarer
Postat av: Mowa

haha men sportkommentator skulle väl kunna vara din grej? ;D skit samma att det är totalt ointressant, det är ju på det sättet man kommer åt dom riktiga hetingarna ;) Satsa inte på hockeyn, dock. Där finns inte mycket hjärna att hämta .. Det är ju bara att titta på våra kära vänner från Tingvallagymnasiet .. Haha!

Postat av: Elin G

Hah, du har verkligen sett över varje karriärmöjlighet som står till buds! :P Hur lev det till slut igår förresten, vann plånboken och fredags-schemat över livsglädjen?

2008-04-04 @ 15:16:33
URL: http://www.elingissen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback