Linas Ord

Efter åtskilliga skolinlämningar och annat stressande och frustrerande som hör skolan till, har jag äntligen funnit mitt kall. Jag har ju länge fascinerats av religiösa uttryck och predikningar, så nu har jag helt enkelt bildat en egen sekt, Linas Ord.
Detta är en mycket bra och nyskapande rörelse, och just nu har vi ett Fantaastiskt erbjudande! De första 100 medlemmarna får en golden free-ticket till himmelriket! (*detta erbjudande är tillfälligt och kan Inte kombineras med andra förmåner och erbjudanden)
Vår bibel grundas på skriften "Loranga, Masarin och Dartanjang" och vår profet är Barbro Lindgren. (Vilket alltså innebär ramaskri om någon skulle rita en ofördelaktig karikatyr på henne, typ där hon är lik Fredrik Reinfeldt eller något annat stötande)
För mer information kan ni vända er till min
propagandaminister, och läsa inlägget "Linas Ord - Sekten Med Det Lilla Extra"

Igår var en dag av blandad karaktär. Jag, min kantor och min propagandaminister hade promenerat hem till min fortfarande ytterst spartanskt inredda boning för att tillaga en måltid av hög klass (Nachos).

Efter en stunds om och men, inser vi att jag ännu inte äger en stekpanna...
Detta resulterar i viss frustration och vi får helt enkelt svälja stoltheten och knacka på hos grannen ovanför. En trevlig herre (misstänkt lik min samhällskunskapslärare) öppnar och lånar ut sin lilla stekpanna.
Lyckliga dansar jag och Sara ner för trapporna och hivar ner köttstycket i pannan. Det är en väldigt liten panna.. En väldigt, väldigt liten panna. Och ett väldigt stort massivt djupfryst köttstycke...

Med köttstycket i en påse tvingas jag och Sara vandra upp för de två trapporna igen för att höra om grannen dessutom har en micro , medan Linnea vaktar stekpannan.
Först ser grannen Mycket skeptisk ut, men när han förstår att vi inte vill låna med micron ner till oss, utan bara värma upp köttfärsen, släpper han in oss.
Köttstycket tar god tid på sig att tina, och jag och propagandaministern får sitta och le krampaktiga leenden i en lång stund.
När käften nästan låst sig av trevlighet plingar det äntligen till i micron, och ut plockas det nu ganska varma köttstycket som naturligtvis lämnar ett käckt blodspår efter sig.
Efter att ha rusat runt med hushållspapper för att avlägsna denna mindre trevliga kvarlämning, inser vi att vi inte heller har några tallrikar...
Några karameller mättare och tio minuter senare återvänder vi iallafall till min lägenhet med tre tallrikar och ett paket tinad köttfärs till den lånade stekpannan.
Jag kanske ska erbjuda grannarna ett gratis hedersmedlemskap Linas Ord?

Guds vägar äro outgrundliga!

Kommentarer
Postat av: Din högra hand

Jag läste, jag såg, jag skrattade. Det är så du Lina:D
Flänga runt med en köttgrej sådär :D:D

2007-10-03 @ 22:31:31
Postat av: Din propagandaminister

Hahaha ja herregud det var en väldigt komisk situation x'D Först lånar vi en stekpanna, sedan släpar vi upp ett massivt köttstycke som blodar ner hela köket, SEN lånar vi 3 tallrikar. Hahaha ja döööör..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback