Back to Barcelona

Idag fick jag en ny låt av vår franske vän från Toulose, hans band hade visst skaffat sig en helt ny great touch på sina låtar hävdade han. Jahapp tänkte jag.

Lina säger:
Nice sound

Djé Du 9.7. Kartel Tolosa säger:

Really? Do you like?

Ehm, här uppstår liksom problemet. Hans låt låter egentligen som en halvtöntig wannabe 50 Cent, (jag tror bestämt att de dessutom de blandar engelska och franska) med ett och annat någolunda beat. På sin höjd. Och att han sjunger något vad jag tror är "Dirty" med fransk brytning hela tiden ger ju det hela en ännu mer unik känsla.
Det där med att det nya soundet var bra sa jag ju bara av ren artighet! Hur mycket kan man ljuga utan att det blir rent ut sagt kriminellt? Kan han inte ta lite inspiration från den utmärkta svenska hiphop som jag skickat honom? Han kan väl använda något översättningsprogram ifall han har lite svårt att greppa de svenska texterna?!

Det är lite samma känsla jag slås av, som när han frågar om han är snygg. Ööhm, jaa om man jämför med Sven Gooran Ericsson?!

Jag svarar än en gång av artighet, suresure. (Ironi hörs ju inte över internet)

Detta har jag spekulerat i idag, är det hiphopen eller det franska blodet som gör det allt han säger så pushigt, och beror min sarkasm helt enkelt på den svenska jante-lagen?

Detta kan ju på skikt leda till ett psykologiskt trauma? Undra vad termen är, mitt förslag tidigare denna dag var kulturpsykologiskt fenomen?! (Har prov i socialpsykologi imorgon, man blir lite skadad av det)

Ja, han var ju ganska rolig i Barcelona iallafall. Jag vill åka tillbaka nuuuu!Kommentarer
Postat av: Jhanna

Den där kombon språken emellan kan ha sin förklaring. Det är nämligen som så att franska radiokanaler måste spela minst 40% fransk musik. Alltså, kan killen kan ha missuppfattat det hela och tolkat det som att varje låt måste vara 40% fransk? Förövrigt, Vita lögner är ALLTID tillåtna.

Postat av: Din högra hand

MEN GUD LINA VAD GULLIGT! Att lägga upp det fulaste kortet på mig någonsin! jag ser ut som en liten gris!

2007-10-11 @ 23:20:50
Postat av: Irma

Oh vilka härliga bilder :)

2007-10-17 @ 23:04:09
URL: http://irbita.blogg.se
Postat av: heemmlig

LINA FYLLER ÅR I MÖRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-10-19 @ 19:37:28
Postat av: Hemlllig

LINA FYLLER ÅR I MÖRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-10-19 @ 19:37:49
Postat av: Ebba

LINA FYLLER ÅR I MÖRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-10-19 @ 19:38:09
Postat av: BQ

Du vet väl att fransmän inte vet vad sarkasmer och ironi är, så det är ingen idé att du ens försöker dig på det ^^

2007-10-27 @ 15:54:41
Postat av: KEIRIN

ÄLSKA korten på Linnea vid spisen & lina med glassen

2007-11-22 @ 22:53:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback