Tyskt halvfabrikat in my heart (L)

Idag har jag gjort det klokaste på länge, hoppat av matte D. Varför ägna tid åt att bli arg och känna sig korkad, och bli otrevlig? Näe, så nu är det Enough Liksom.
En av dagens trevligare händelser var det intressanta blandskivebytet, fick massor av ny musik (ny för min del iallafall), mycket roligt, så detta ska bli Tradition. Jag har också kommit på den ultimata födelsedagspresenten till min käre bror, en autograf av Roger Pontare. (Min bror är SÅ OooOOotroligt Schlager och Vinterpälsar ska ni veta). Tyvärr slår det inte min storesysters present, "Man vet aldrig när man behöver ett järnrör" i brunt själkstygnsbroderi, med egenskriven dikt på baksidan. Hon är lika härlig och kreativ som Ernst Kirchsteiger min syster.

Jaha, Sverige är ett fantastiskt land. Precis som alla andra länder. Man klagar på att barnen blir fetare och fetare, och diskuterar seriöst mer schemalagd idrottsundervisning (!?!), och hur vida man ska förbjuda klassföreståndarna att bjuda på saft och glass på skolavslutningen för att detta skulle kunna orsaka FETMA hos barnen. Som att det skulle vara i skolan som barnen blir större och strörre? (Med den vidriga skolmaten skulle de väl långsiktigt svälta ihjäl? Okej, jag vet, skolcafeteriorna Is There For U)
Däremot vill man att det i hemmen enbart ska ätas tyskt hel- och halvfabrikat. Det ska barnen komma hem och äta, och finnas i Alla svenskars kyl och framförallt frys! Tjofadderuttan, där har vi det!
Sen höjer vi avgifterna OCH sänker bidragen så inga Småbönder ska komma där och ens kunna ge en liten gnutta konkurrens med sin hemska närproducerade mat och ekologiska odlingar. Istället ska det vara Pizza Mozarella och färdigpaketerade Herr Grübers Deutsche Schnitzel som ska göda mänskligheten. Och att vi sedan kommer att dö i en fetmaepedemi är ju lugna puckar. Då kan vi ju Importera fettsugningsmaskiner och Exportera fett och där har vi BNP igen som ett återkommande härligt litet inslag.
"USA är Fetmans Mecka. Hej! Vill du hänga med på en råbra Fetmasession?, kanske en amerikan säger till en annan. När en amerikan fått Fetman är det rena julafton. Alla som inte fått Fetman låser man in i trånga utrymmen" ur; (DK - Länderna).
Oj vad konstigt det här blev... Aja, någon kanske förstår andemeningen.

Sluta Jiddra Börja Trolla, sammanfattar ungefär min fortsatta kväll, och har fått rådet att prata mindre, lyssna mer så nu får det vara nog... Ajöken!

Kommentarer
Postat av: Agnes

Varsågod varsågod, minns jag inte fel var det din idé detta hela med skivbyten. Mycket bra iallafall, oavsett. Och trots att jag inte har fått min än. Och det var ju inte menat som en pik detdär...hejs!

2007-03-12 @ 23:10:42
Postat av: Malin

Hihi, du har plugg-yran :D Man mummlar om saker som är viktigt, och när man ser på det så ser man att texten är lika rörig som ens eget huvud! Jag välkommnar dig härmed till Plugg-Yra Klubben, välkommen! Även om din yra är smart och inte alls konstig egentligen, jäkla brighto, om jag hade yrat hade det handlat om kolapapper och tavelsudd, med andra ord, inget viktigt^^ Du får lära mig hur man smart yrar! PUSS!

2007-03-13 @ 20:11:52
Postat av: Jennie

gör en dokumentärfilm tillsammans med en kompis, om hennes diabetessjukdom, hur det är att leva med den och så :)

Postat av: Tant Roffroff

Hehe, det är så kul när man har Två kommentarer så man måste skriva namnet så att det framgår vem man menar;P
Agnes; Danke!Haha, Don't Worry, Ser det mesta som en pik, mahaha. Ha det trevligt med M. Stenmarck!
Malin; Kära symbiosmedlem, det finns inget smartyrande, iallafall inte i mitt huvud. Vi får överlåta sånt till nån med mer koll, haha. Men det komma fixa sig, inga mer psykbryt ;D

2007-03-14 @ 22:08:35
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: Agnes

Jag och Martin. Som olja och vatten. Eller som etan och klor. Eller var det metan? Äsch. Jag vet inte. Det var kanske de som passade så bra ihop. Eller något

2007-03-14 @ 23:04:00
Postat av: Agnes

Jag och Martin. Som olja och vatten. Eller som etan och klor. Eller var det metan? Äsch. Jag vet inte. Det var kanske de som passade så bra ihop. Eller något

2007-03-14 @ 23:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback