Tråkighetsskadad?

Jag blir hög av sommar, så är det. Jag måste liksom få utlopp för det någonstans därav detta tjatande. Springer ut och solar, springer in igen lyssnar på Fibes, Oh Fibes!, Amy Winehouse och på Timbucs Oberoendeframkallande för att ladda. Blir nog Hultsfred iallafall, trots vissa tvivel. Men måste ju ha råd med Roskilde också, så funderar på att börja helgjobba lite eller någonting, eftersom sommarjobbs- pengarna inte kommer förrän i slutet av juli.
Ska nu snart ge mig av till varmare breddgrader, så funderar på att boka Malmö-biljetterna snart!
Har även haft besök av två glada filurer som bor på det gruppboende som min kära mor hjälper till att styra upp ibland. Den ena upplyste mig glatt under fikastunden att hon var Kvinnan som kan tala med Grisar.
Dagens fråga; Blir lamm aggressiva om man kommer för nära dom?

Sitter nu och sysslar med välgörenhet, rensar mina föräldrarars kamera och sorterar foton.
Min hund är fotogenic iallafall, så också mina päron. Fanns inte så mycket sommarbilder, men några stycken iallafall. Också lite bilder på de små vildarna till brorsöner jag faktiskt har, när vi stekte pannkakor som Pettson. Lite mycket tråkigt internt detta kanske, men suger på att underhålla en stor massa människor , så struntsamma.

image19Oj vilka roliga bilder...Känner mig som någons mormor ungefär... Bara släkt på alla kort, kan det bli mer spännande? Där tog jag nog kål på de ungefär 1 ½ läsare jag har, bra Lina starkt jobbat!

Paljetter och lånade pengar med grå efterslängar

MossaMoffa På Sig Alla Människobarn! (NickeLilltroll för de som inte minns)
Dagen idag var skoj, fylld av paljettklänningar och en egensjungen operett om den Läsande Borgaren. Detta är naturligtvis helt och hållet sant, men låter möjligtvis något exklusivare än vad det i själva verket var.
Tyvärr kunde jag inte köpa den roliga och sjukt osmickrande paljettklänningen för 65 silverslantar, eftersom jag lyckats med konststycket att utan något som helst problem tappa bort 500 riksdaler denna helg. Poff!, så var dom bara borta... Precis som med allt annat, (Jag skulle sprättlätt bli världens bästa borttrollerska, ni ska veta vad fort det går och att det blir helt Omöjligt att hitta.)
Idag har det varit sol och skönt, och min mamma vill göra ett psyktest på min hund för att se om hon är lite utvecklingsstörd.
Operan var iallafall rolig, jag och Linnea nästan grät så fint det lät. Det är ju sjukt roligt att låtsas att man behärskar att sjunga opera, inte så extremt kul höra på dock. Har därför kommit på mitt framtidsprojekt, 1-minutsoperan, för oss icke så kulturellt belevade, som tycker att opera är roligt i sisådär en minut eller så. Det skulle passa mig perfekt, istället för att sitta där i tre timmar med ett stelt leende och låtsas att jag tycker att det är så fantastiskt underbart.

Från en musikstil till andra. 50 Cent och Ozzy, vilken målgrupp söker Hultsfred egentligen? Liten svag fundering bara. Jag ångrar bittert att vi lämnade kvar det obeskrivbara snusmumriktältet, som brakade hela tiden, på Arvika förra året. Cheap Tents Have More Fun. Det var ju trots allt den roligaste bostad jag haft i hela mitt liv som sagt? Mycket dåligt beslut. Också att lägga 500 kr i bakfickan en lördagkväll inte heller det allra klokaste beslutet jag fattat heller... Eller att skrika TjOoho innan jag var över tröskeln. Ja, nu får det vara slut på dumheterna!

Dessutom heter Memorystick MinnePinne på norska, på riktigt alltså. Skulle iofs även kunna vara värmländskt, har aldrig sett en bättre dokumentärfim än Smala Sussie.

Jag ska leta lite pengar bakom badrumselementet, kan ju ligga något kul där! *HoppasHoppasHoppas*

Ha det underbart!

Sommar i Luften, Det Är Vår!

Idag är det så fint väder att jag liksom inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Man blir liksom så toklycklig, och börjar tänka på sommaren :D Dock så bör kanske musikmaskinen vara något helare på hemvägen detta år.... Skattkisteproblemet är fortfarande ett kvarstående faktum, så ett litet Plötsligt händer det! (I Positiv bemärkelse naturligtvis), skulle inte sitta fel. Detta får mig dock att tänka på min kära klasskamrat som en dag var lite småarg ; " Alltså, det här Plötsligt Händer Det...Det finns faan inget Plötsligt Händer Det...Ska det bli något Plötsligt Händer DET så får man fixa det själv!!!" En lite småbitter Persson, hennes Plötsligt Händer Det gällde visserligen inte pengar, men hon är ganska rolig iallafall med sina idéer.

Men nu är det snart sommar! Överlever jag kemiprovet, och lite annat skräp så är det snart här! Jag vill gå på picnic och bara fluffa omkring med jordgubbarna i högsta hugg! Hm, jag tror att jag har haft extrem D-vitaminbrist för mitt beteende börjar bli snarlikt fanatiskt, speciellt när jag tänker på Amatörgeologiska förbundet i Västmanland... Aja, skönt att vara glad över inget speciellt iallafall!
Jag blir så hoppfull av Sol! Detta sommarlovet måste ju bli Bäst, det är ju det sista riktiga ;D
    Hoppas Elin gillar sin BlandMix, jag tycker iallafall att den är superbra hehe, den jag fick också för den delen. Att se folks musikstil sammanfattad i tjugo låtar är ju fantastiskt spännande iallafall. Näe, jag har tappat sammanhangen. Aja, Sol som jag har längtat!
Att vara Fri Fri Fri är min Filosofi Fi Fi...

Tyskt halvfabrikat in my heart (L)

Idag har jag gjort det klokaste på länge, hoppat av matte D. Varför ägna tid åt att bli arg och känna sig korkad, och bli otrevlig? Näe, så nu är det Enough Liksom.
En av dagens trevligare händelser var det intressanta blandskivebytet, fick massor av ny musik (ny för min del iallafall), mycket roligt, så detta ska bli Tradition. Jag har också kommit på den ultimata födelsedagspresenten till min käre bror, en autograf av Roger Pontare. (Min bror är SÅ OooOOotroligt Schlager och Vinterpälsar ska ni veta). Tyvärr slår det inte min storesysters present, "Man vet aldrig när man behöver ett järnrör" i brunt själkstygnsbroderi, med egenskriven dikt på baksidan. Hon är lika härlig och kreativ som Ernst Kirchsteiger min syster.

Jaha, Sverige är ett fantastiskt land. Precis som alla andra länder. Man klagar på att barnen blir fetare och fetare, och diskuterar seriöst mer schemalagd idrottsundervisning (!?!), och hur vida man ska förbjuda klassföreståndarna att bjuda på saft och glass på skolavslutningen för att detta skulle kunna orsaka FETMA hos barnen. Som att det skulle vara i skolan som barnen blir större och strörre? (Med den vidriga skolmaten skulle de väl långsiktigt svälta ihjäl? Okej, jag vet, skolcafeteriorna Is There For U)
Däremot vill man att det i hemmen enbart ska ätas tyskt hel- och halvfabrikat. Det ska barnen komma hem och äta, och finnas i Alla svenskars kyl och framförallt frys! Tjofadderuttan, där har vi det!
Sen höjer vi avgifterna OCH sänker bidragen så inga Småbönder ska komma där och ens kunna ge en liten gnutta konkurrens med sin hemska närproducerade mat och ekologiska odlingar. Istället ska det vara Pizza Mozarella och färdigpaketerade Herr Grübers Deutsche Schnitzel som ska göda mänskligheten. Och att vi sedan kommer att dö i en fetmaepedemi är ju lugna puckar. Då kan vi ju Importera fettsugningsmaskiner och Exportera fett och där har vi BNP igen som ett återkommande härligt litet inslag.
"USA är Fetmans Mecka. Hej! Vill du hänga med på en råbra Fetmasession?, kanske en amerikan säger till en annan. När en amerikan fått Fetman är det rena julafton. Alla som inte fått Fetman låser man in i trånga utrymmen" ur; (DK - Länderna).
Oj vad konstigt det här blev... Aja, någon kanske förstår andemeningen.

Sluta Jiddra Börja Trolla, sammanfattar ungefär min fortsatta kväll, och har fått rådet att prata mindre, lyssna mer så nu får det vara nog... Ajöken!