Simhopp?!

Idag är det fredag, alltså innebär  det idrott som idag innebar simhopp! Ve och fasa, jag som nätt och jämt kan hoppa jämfota med mina sprattelben gjorde förstås det enda raka, glömde badkläderna... Jag menar det är ju ingen idé att gå dit, ge sig upp 3 meter upp i luften för att sedan trilla ner som en strandad valross. När jag hoppar simhopp är jag nämnligen snarlikt påminnande om någon form av tjockt sjödjur, och skulle lätt kunna misstagas för att vara en valross. Har jag dessutom riktigt otur passerar säkert en Greenpeace-aktivist just som jag gör mitt hopp, och jag får ägna halva dagen åt att upprepa ; "Men snälla Greenpeace-aktivisten! Jag Är ingen döende knubbsäl, jag bara försökte hoppa lite simhopp". Summan av kardemumman är alltså att simhopp inte är en bra idé. (Dessutom håller jag med min utomordentligt fräsiga faster som avslutade varje tal som hon höll som elevrådsordföranden ;"Dessutom anser jag att sport har en fördummande inverkan på mänskligheten")
    Dagen har i övrigt varit ganska seg, speciellt med tanke på en försvunnen Ipod som gjorde dagen ungefär skitdålig. Dessutom har ordet "Skynda"använts i onödigt  stor bemärkelse denna dag och jag, liksom Skalman och Sara Persson, tycker att detta ord är det Fulaste ord som finns (Tillsammans med Derivatan).
Kan bero på att hur mycket jag än skyndar mig så går det liksom alltid sådär pensionärslångsamt... Jag förstår liksom inte hur andra människor gör när de skyndar sådär snabbt och effektivt, ett av livets gåtor.
    Däremot mer hopp om morgondagen då Billie The Vision kommer på besök och ska underhålla mig lite, ska bli trevligheter det!

Kommentarer
Postat av: Malin

Höhö söötnöt

2007-02-04 @ 00:38:06
Postat av: Anonym

vad e nu detta för bajs...du skulle döp bloggen till linapina...häöööhihihööhiihööhiihööhiöhi.

2007-02-04 @ 14:21:52
Postat av: Anonym

NICEBAJS

2007-02-04 @ 14:33:52
Postat av: Anonym

GÖTTTTTTTTTTTTT

2007-02-04 @ 14:34:08
Postat av: Ebba

alla anonyma är av ebba

2007-02-04 @ 14:38:19
Postat av: Lina

Malin ; Heheh du och jag har samma syn på vattensport och simhopp! Något jag uppskattar starkt!

Ebba; Du är konstig?!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback