Strålande Afton

Ja, en händelserik jul... Av det trevliga slaget, jag har roliga syskon som har en stark känsla för ordförklaring.

"ohooo! Du tar mig på louvren..." (*Kära systers tolkning av MonaLisa)

 
(några av dem, exakt såhär ser de ut ;)
 

Årets politikercitat på expressen.se kan ju också vara ganska kul, nu när man har tid att ägna tid åt ingenting.

"När moderaternas partisekreterare, Schlingman tror jag han heter, nu säger att moderaterna ska ut och jaga kvinnorna, så säger jag bara: Spring!" - Mona Sahlin i sitt första tal som nyvald partiledare

"Hon var absolut inte redlös med helt klart påverkad  glad i hatten". - TV4:s reporter Anders Pihlblad om sin krogkväll med statssekreterare Ulrica Schenström.

"Vem har sagt att hon var onykter? Har ni några bevis för det? Ni måste litegrann komma ihåg att ni i bland bygger stories som inte finns. I det här fallet finns den inte".  - Statsminister Fredrik Reinfeldt om statssekreterare Ulrica Schenströms krogkväll.


Sen finns det givetvis de som står för grodor nästan så fort de öppnar munnen (read. kd:s Göran H) men då hänvisar jag till Agnes som redan behandlat den mest aktuella frågan. Vissa behandlar viktiga saker i sina bloggar, vi andra fyller dem med nonsens. Yttrandefrihet, (host*Ingemar).

Gott nytt år mina vänner! Mitt nyårslöfte är att leva ett nunneliv och litegrann sprida intresset för min sekt, Linas Ord.
(Intresserade kan höra av sig till mig eller propagandaministern .)


HA DET UNDERBART! PEACE OUT!


...

Jag vet att misär inte stavas missär...

I-landsmissär

Ibland tror jag att en atombomb exploderat i min planering... Jag har ingen kontakt mellan huvudet och munnen vilket resulterar i att min mun hittar på saker innan mitt huvud gett något som helst godkännande till detta. Detta kan ibland leda till problem. Speciellt i december.

Igår fick jag oväntat besök när jag skulle gå och lägga mig. BQ dök upp som ett brev på posten. Exakt samma känsla, man blir helt paff (för det händer nästan aldrig att någon kommer utan att ringa innan) och sen blir man glad. Spontanbesök är underskattade, ibland blir jag bitter av elektronik som förvarnar om allting. Man måste ringa först, måste boka tid etc.
Fast å andra sidan är jag ju inte en person som gillar överraskningar? Hum... Ibland kanske då, små överraskningar.

Vi dränkte oss i Te och I-landsmissär, som balsam för själen.

Idag har Persson bearbetat sina känslor för Adde genom att uttrycka sig i bilder. Med Dean Martins Blue Moon som ledmotiv.

Ge mig lite tur och lycka nu! Det är nog välbehövligt....