Hon är arg på Gud också. Men gläntar pyttelite på dörren för honom. Hon har ingen annan att prata med.Någon jävligt störig människa
fick igår mellan 14 :05 - ca 14:13 för sig att stjäla den fulaste, billigaste, felprogrammerade mobiltelefonen i världshistorien.
 Det var 9 kr och 87 öre kvar på kortet... ENJOY!!!

Du får så gärna behålla skiten om du skickar mitt simkort... Beställer i denna stund mitt femte kort på ett år. Kul. Eller Kuk.
Kan inte ringa till någon. Kommunicerar numera i äkta lågstadieanda.

"Hej! Det är Linaaa, vad ska du göra imorgon? Vill du hitta på något med mig imorgon? Okej, då kommer jag till dig imorgon klockan tre. Vi ses då!"


Handlade massa bullar och begav mig till mormor för att hänga med någon skön människa som inte är beroende av mobilkontakt. Vi poppade jazz och sjöng
"Det blir BÄTTRE och BÄTTRE DAG FÖR DAAAG" maniskt hela eftermiddagen. Det funkade faktiskt. Nu känns det bättre. Lite grann.

Mormor har det svängigaste vibratot i hela bygden
, hon dundrade  på och mullrade med sin kontraalt-stämma.
Det var fint. Det är inte ett under att hon har varit jazzsångerska en gång i tiden.

Sen sjöng vi HollyDolly-jenkan och Billie Holidays Summertime. Sen försökte vi oss på Warwick Avenue.
Den kunde inte mormor så bra så det fick bli Bättre och Bättre dag för dag igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha att ni inte provade på GLAASÖGOOON GLASÖGOOON GLASÖGON visan, jag har hört att den är populär. Jag vill också hälsa på din mormor, hon verkar grymt skön. Jag vill också ha ett lyckopiller i mormorform!

2009-05-01 @ 23:44:46
Postat av: amanda sjöswärd

hahafyfan vad sköna ni är!!! visst einte att hon var jazzmusiker, wow!

2009-05-04 @ 22:17:30
Postat av: amanda sjöswärd

hahafyfan vad sköna ni är!!! visst einte att hon var jazzmusiker, wow!

2009-05-04 @ 22:17:46
Postat av: Elin Gissén

Haha! Satt och läste några bakåt inlägg här, om du bara uppdaterade lite (mycket) oftare skulle din vara en av mina favoritbloggar, du skriver så jäkla roligt. Sitter och gapskrattar på jobbet i min propra receptionistskostym framför skärmen när jag borde sitta och se viktig och representativ ut.Men till saken, jag har för mig att du skrev att du fått din mobil stulen för ett tag sedan. Nytt nummer? Och oavsett, min har också blivit snodd, så; ge mig ditt nummeeeer, jag behöver någon som kan distrahera mig ifrån livskriser och hopplösa killar! Rätt akut faktiskt :P

2009-05-20 @ 11:22:13
Postat av: Lina

Oj det var fint sagt! Jo är kanske lite dålig på updates. Har samma nummer som innan, fick tillbaka det från operatören efter många om och men :)

Postat av: Anonym

Men men alltså, problemet är ju att jag inte har kvar det gamla (eller egentligen några alls) XD. Jag har fortfarande samma, 0736-527686, kan du messa eller facebooka ditt?

2009-05-24 @ 14:41:00
Postat av: BQ

Lina skriv ngt kul. världen behöver det! bitterheten håller på att rinna av mig i landet av möjligheter, så GE MIG!

2009-06-05 @ 18:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback