Mercy Mercy MeHur många Fantastiskt och Otroligt kan man egentligen få in i en folkisansökan?


Ganska många tydligen, har då aldrig skrivit något så cheesy i hela mitt liv, känner mig dessutom som en mytoman när jag rabblar massor av kurser jag har läst. De låter betydligt mer seriösa än vad de egentligen varit.

Funderar på att sända med en alternativ och mer brutalt uppriktig version för de som inte köper uttryck som "en fantastisk möjlighet att utveckla mitt intresse" och "vore otroligt roligt att få ägna ett år av mitt liv...."
Något i stil med:

- Hej jag heter Lina och jag är sur för att jag aldrig lärt mig sjunga, så nu vill jag göra det för att det inte ska vara så pinsamt att sjunga jamåduleva och sådant.

- Hej jag heter Lina och vill inte bli som min bittra mormor som bangade sångkarriären, snälla rädda mig från det finska vemodet

- Hej jag heter Lina, jag driver en egen sekt som säkert kommer intressera er Bibelstudie-linje. Jag kan ansvara för att ordna religiösa bluesbattles som trevlig skolaktivitet.

- Hej jag heter Lina och undrar om skolan kan tänka sig att göra ett undantag i sin anti-drogpolicy? Enligt min religion är nattvard ett måste, och jag hoppas att skolan bemöter religiös mångfald med respekt och förståelse.Visst är sökningarna något jag bara gör på skoj, men nu börjar det kännas av att det inte är långt kvar, och plötsligt känns det också lite allvarligt? Och jag som inte övat. Självdiciplin i pillerform anropas. Hur ska detta gå?


Today: Marvin Gaye - Let's get it onKommentarer
Postat av: Emilia

Haha ibland vet ja inte vart ja ska ta vägen när ja läser dina otroligt fantastiska knäppa roliga inlägg ;D

Ps: tror jag har tappat bort min sekt, vet du vart den håller hus? Ds


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback