Mållgan SVT

"En 23-årig man friades från anklagelser för rattfylleri efter att ha påstått att en man vid namn Mållgan kört hans bil.

Mållgan ska ha varit 120-130 centimeter lång, haft långt hår som räckte till knäna, burit vita byxor och brutit på norska, enligt vad mannen berättade i förhör.


Nu kräver 23-åringen enligt flera medier 100.000 kronor i skadestånd av justitiekanslern (JK) för det halvår han inte kunde köra lastbil eftersom hans körkort blev indraget.

Det var sommaren 2006 som den då 21-årige mannen greps av polis. För en kort stund hade polismannen då tappat bilen med blicken och när han kom fram till den parkerade bilen stod 23-åringen vid höger sida och förardörren var öppen.


I förhör ska mannen ha berättat att Mållgan redan hade hunnit smita från platsen." (
http://www.svt.se/  7/2 2009)

Känns som att Svt gör ett övergrepp när de utan att tveka publicerar bilder på Alfons Åbergs kamrat Mållgan i nyhetsinslaget. Är det verkligen konstaterat att det är den samme Mållgan som kör rattfull i Sunne?

Enligt Svts beskrivning verkar så icke vara fallet, då Mollgan Förövaren har långt hår till knäna, är 130 cm lång med vita byxor och bryter på norska, vilket man vid snabb jämförelse snabbt kan konstatera inte överensstämmer med  den Mållgan som figurerar i Gunilla Bergströms barnböcker. En felaktig och grov anklagelse som kräver en ursäkt. Övertramp på människors personliga integritet.


Dock är beskrivningen av gärningsmannen lite lik Stoffe i De Kallar Oss Mods?

http://www.prettoklubben.com/pictures/movies/281.jpg

Mer än så förtäljer inte historien.... Jag anklagar ingen, bara spekulerar....


Kommentarer
Postat av: Erik

De va Mållgan!För övrigt rätt lik fantombild där

2009-02-08 @ 15:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback