Cubanska cigarrerIgår var jag och Frida på Jonatan Johansson på Koriander. Trevlig spelning, trevlig kille = Ny skiva inkasserad.

Usch, så deppigt det blir när man åker till landet för ett mini-rehab dagen därpå. *Dock lite shots med smak av Fishermans Friend och spansk öl hos storasystern innan.
Vill nog bli religiös igen.

Imorron är det dock back on track som gäller, då Karin är hemma i krokarna.  BQ kom hem, för jag längtar efter dig!
Jag måste nog åka till Kuba. Gärna Jamaica också. En liten sväng runt maj?
Känner du för att åka till Kuba? Ring. Mig. Nu.


Seriösa svar endast! Svar till Cuba4evah
Sometimes it's just love

Jag har blivit sjuk. Sådär sjuk att uppfattningsförmågan är i lika hög hastighet som aktiviteterna på ålderdomshemmet Gullevivan.
Att stå i en väskbutik med dålig luftkonditionering en sådan dag är ungefär lika kul som finanskrisen, ehm ja sur mjölk.

Det enda som upplyft min arbetsdag var när tanten Gunvor kom ångandes med ett par stavar i högsta hugg! (Läs. Maj-Britt i Volvo Lastvagnar)
Hon sa massor av förvirrade och finurliga saker, om hur hemtjänsten tjyvat hennes tumvantar med fingrar i och lite annat tjosan som hon kom på i stunden.

Sen låtsades hon att hon ville köpa en plånbok, som skulle se precis ut som den hon hade. Medan jag vände mig om för att hitta en sådan slog hon upp den röda portmonän fort som attan, och gastade "OJ! Men vad har vi här! En REBUS!"

"Titta nu på det vita!" sa hon och kollade pillemariskt på mig. "Visst ser du vad det är?!"
Jag tittade en stund på den vita pappersbiten med svarta små streck hit och dit utan att se något samband överhuvudtaget.
"Visst SER du vad det ÄR?! Nähe, och jag tänker då minsann inte tala om 'et! skrek hon och slog ihop plånboken med ett smack.
"Det får vi allt ta och göra om nästa gång jag kommer, du kanske fattar då!" sa hon sedan bestämt.


Efter det dåliga rebusresultatet bestämde sig Gunvor för att det nog inte var något fel på den plånbok hon hade. Däremot fick hon en stund för sig att hon ville ha en basker, innan hon kom på att hon faktiskt haft en basker en gång och den var ju jätteful.

"Näe, nu är det en sak jag stått och undrat hela tiden, VAD HETER DU EGENTLIGEN?!" funderade hon sedan.
"Ja, Lina heter jag" svarade jag i ett tappert försök att dölja ett hysteriskt skrattanfall.
"Ja då ska jag tänka på dig varje gång jag åker på en lina!" hojtade Gunvor medan jag försökte att ge växel till en annan stackars kund som ville köpa vantar.

Efter det tyckte Gunvor att det blev tråkigt så hon gastade från andra sidan butiken
"LIIIIIIIINA!!! Nu ska jag gå, vi måste hitta mina stavar!"
Stavarna syntes inte till någonstans, men sen kom vi på att Gunvor nog hade mecklat in stavarna i halsduks-stället när hon letade efter baskrar.

Sedan ångade hon iväg, lika snabbt som hon kom...

Mållgan SVT

"En 23-årig man friades från anklagelser för rattfylleri efter att ha påstått att en man vid namn Mållgan kört hans bil.

Mållgan ska ha varit 120-130 centimeter lång, haft långt hår som räckte till knäna, burit vita byxor och brutit på norska, enligt vad mannen berättade i förhör.


Nu kräver 23-åringen enligt flera medier 100.000 kronor i skadestånd av justitiekanslern (JK) för det halvår han inte kunde köra lastbil eftersom hans körkort blev indraget.

Det var sommaren 2006 som den då 21-årige mannen greps av polis. För en kort stund hade polismannen då tappat bilen med blicken och när han kom fram till den parkerade bilen stod 23-åringen vid höger sida och förardörren var öppen.


I förhör ska mannen ha berättat att Mållgan redan hade hunnit smita från platsen." (
http://www.svt.se/  7/2 2009)

Känns som att Svt gör ett övergrepp när de utan att tveka publicerar bilder på Alfons Åbergs kamrat Mållgan i nyhetsinslaget. Är det verkligen konstaterat att det är den samme Mållgan som kör rattfull i Sunne?

Enligt Svts beskrivning verkar så icke vara fallet, då Mollgan Förövaren har långt hår till knäna, är 130 cm lång med vita byxor och bryter på norska, vilket man vid snabb jämförelse snabbt kan konstatera inte överensstämmer med  den Mållgan som figurerar i Gunilla Bergströms barnböcker. En felaktig och grov anklagelse som kräver en ursäkt. Övertramp på människors personliga integritet.


Dock är beskrivningen av gärningsmannen lite lik Stoffe i De Kallar Oss Mods?

http://www.prettoklubben.com/pictures/movies/281.jpg

Mer än så förtäljer inte historien.... Jag anklagar ingen, bara spekulerar....


Tant i en ung kropp

Nu är jag trött på det här. Jag orkar inte straffas för att jag är född på den senare delen av vad man har valt att definiera som tidsbegreppet året.

När har jag Någonsin gynnats av detta faktum?

Tänk om det vore så i skolan, "Nej Lina behöver en dag extra att öva på Matte C-slutprovet, hon har lite svårare att koncentrera sig, hon är ju faktiskt ett halvår yngre än alla andra"

Eller "Lina måste nog få gå före i toalettkön, hon är ju faktiskt yngst"

Nejdå, trots att jag är en tant i en ung människas kropp,  jag är mogen för PRO vilken dag som helst.
 


Gud vet vad som skulle kunna hända om jag tilläts inträde till diverse klubbar tillsammans med den skock människor som i alla andra fall benämns som mina jämnåriga...


GAaah!!