Euphoria

Jag har nu tagit studenten, känslan är obeskrivbar. Alla var så fina i sina vita kläder, jag och Linnea spillde inte ens jordgubbar på klänningarna (ok, lite champange men det syntes inte) , en riktigt härlig dag helt enkelt.

Dagen efter var det bal. Jag har alltid varit lite skeptisk till detta påfund. Men jävlar vad skoj det var, alla var jättefina IGEN dagen därpå, och bara log. Dansa till liveband är bland det roligaste som finns = en bra bal som följdes upp av en trevlig efterfest som slutade långt efter att morgontidningen anlänt.
Men... nu såhär några dagar senare kommer smällen, förkylningssymptomen gör sig påminda och framtidsnojan blir mer påtaglig än någonsin.
Tänker nog strunta i allt det där ett tag, och leva på minnet hur jag dansade runt i en djävulsröd klänning på fredagen den 13:e tillsammans med alla fina människor jag känner! Eufori var ordet. (Ok, lite väl cheesy inlägg, men kan ej beskriva det hela bättre)


Kommentarer
Postat av: Malin

FY FAN VAD VI ÄR BRA :D Ihh ska vi gå om ett år för att få uppleva det igen? men den här gången nån äcklig lätt linje som innebär te och nattvarder hela dagarna! Vad tycks?

2008-06-27 @ 00:55:55
Postat av: Emilia

IGEN IGEN IGEN! fy fasen va kul det var! vi får klä upp oss lika snyggt igen nån helg å göra om det ;D

2008-07-09 @ 00:06:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback