Bra Band

Arvikafestivalen nalkas, biljett är inköpt trots viss skeptisism, men det är omöjligt att stå emot när storheter som Kate Nash, The KooksDeath Cab, Hot Chip och Kent kommer dit. Och inte nog med det, hela festivalen inleds av självaste Doktor Kosmos!
  Det känns som att det är ett lite för bra spelupplägg då det kan tänkas innebära att gamla favoriter som Håkan och Timo måste ratas för att orka se de nyare Lykke Li och Adam Tensta bland annat. Ack,  Ack Manu Chao och The White Stripes på detta och jag hade sovit framför Vintergatan.
Förra året vann vi hotellnätter, detta år hoppas på sol för att festivalen ska bli så vacker som för två år sedan.
Jag är laddad nu, ska bota hostan, sy en särk och sen är jag fit for fight.

Linas Ord kommer att finnas på plats, Hallelujah vad bra detta kommer bli!

Kommentarer
Postat av: Elin G

Hejsan! Livet tuffar på alldeles förträffligt, har dragit land och rike runt med familjen på semester och hunnit umgås en del med pojkvän. Kom hem till Karlstad igår för första gången på länge och hattar nu mest runt och försöker packa flyttkartonger på smartast möjliga vis. Hur har du det själv? Och kommer det att komma rapport på Linas Ords härjningar på Arvika här i bloggen måntro? Jag är lite nyfiken på dem :P Eller kommer det möjligen att samlas folk någonstans och ha kul som jag kan slinka med på och få höra om det live? Inom en överskådlig framtid dock, jag är nog bara i stan en vecka eller två. Ha det bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback