Min Trampolin

Woho! Jag har blivit antagen till Ensemble-kursen på Universitetet som jag sökte för någon vecka sen. Dock hittar jag inte kursstartsdatumet, men men känns fint att jag iallafall har lyckats åstadkomma någonting inför denna höst.
Dock är det ungefär lika enkelt som ett slutprov i Fysik att förstå sig på hur man tackar ja till kursen. Korkat av Karlstads Universitet. Inte direkt så att de kan lura folk till att läsa deras kurser när det krävs blod, svett och tårar för att förstå sig på den jävla hemsidan...

Om jag inte hamnar i Norge förstås. Känns ganska slow här på jobbfronten, eller snarare är jag relativt dålig på att söka jobb. Usch!

Igår var det Jazzfesten, trevlig tillställning med cheesecake i gräset med Anna, Linnea och Amanda. Nästa helgen styrs kosan mot Popaganda för att se bland andra Bob Hund, The Embassy, och Sébastien Tellier. Om jag får ledigt vill säga.Idag:
Hello Saferide - Saturday Nights


Livskris - jo tack

Kommentarer
Postat av: Malin

Lät inte dåligt mysigt det där du stumpan! Livskriser är överskattade, och du är inte ensam om att ha det. Varför då ha det? Bättre att gå against the flow och inte ha livskris! Om det inte funkar vänd dig till nattvarden, that's the real shiet! PUSS!

2008-08-27 @ 22:50:55
Postat av: Jennilie

Just nu pågår en Tävling på min blogg!! Kika in :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback