Min Trampolin

Woho! Jag har blivit antagen till Ensemble-kursen på Universitetet som jag sökte för någon vecka sen. Dock hittar jag inte kursstartsdatumet, men men känns fint att jag iallafall har lyckats åstadkomma någonting inför denna höst.
Dock är det ungefär lika enkelt som ett slutprov i Fysik att förstå sig på hur man tackar ja till kursen. Korkat av Karlstads Universitet. Inte direkt så att de kan lura folk till att läsa deras kurser när det krävs blod, svett och tårar för att förstå sig på den jävla hemsidan...

Om jag inte hamnar i Norge förstås. Känns ganska slow här på jobbfronten, eller snarare är jag relativt dålig på att söka jobb. Usch!

Igår var det Jazzfesten, trevlig tillställning med cheesecake i gräset med Anna, Linnea och Amanda. Nästa helgen styrs kosan mot Popaganda för att se bland andra Bob Hund, The Embassy, och Sébastien Tellier. Om jag får ledigt vill säga.Idag:
Hello Saferide - Saturday Nights


Livskris - jo tack

Svenska Ord AB

Denna helg har spenderats i skogen.
Igår var jag på kräftskiva ute bland buskarna i Skattkärr (eller Nöjesmetropolen Spånga som busschauffören så klämkäckt benämde det), det var trevligt.

Idag har jag träffat min bror. Det var också trevligt. Jag fick en orgel! Han är snäll min bror, och har köpt ett fantastiskt stort hus = Nytt nattygsbord* ,fotölj + fotpall, samt orgel till mig. Nu blir det äkta blues-psalmer i fortsättningen.


Jag är vansinnigt trött nu. Detta hänger inte ihop alls. Godnatt!


Dagens Pretto: *Heter det förresten nattygsbord eller nattduksbord? Borde det inte heta nattingsbord?