FlowerPower, Roadtrip & Svenska Akademien


Lovet har varit till belåtenhet i en relativt hög grad, med en bra start tillsammans med BQ och Persson (aka. Djävulen & Ängeln), i anda med ett av alla BQ:s lustiga slagord.
BQ är ju lite av en okrönt drottning av eget kalas innan kalaset-idéer, vilket jag tog inspiration av --->
Hade därför en helt egen förfest innan förfesten där jag satt vid mitt piano och trodde jag att jag var ungefär Miss Li. (Älska dimma och verklighetsförvrängning) När jag tröttnat på detta slog jag en pling till BQ som också hade lite kalas på egen hand, så jag beslutade mig för att göra människan sällskap.
Jag tyckte dessutom att ska man gå ända bort till det Blomqvistiska residenset (500 m kan verka hemskt långt ibland) bör man ha en rejäl matsäck i form av käck dryck som man kan ha på vägen.

Sagt och gjort, jag ordnade lite färdproviant och spatserade glatt ut ur min lägenhet. Till min stora förtjusning kom just i den stunden 2:ans buss, som går Raka Vägen hem till BQ. En gratistur där man slipper frysa ihjäl och se ut som en nerkyld eskimå!
Med ett glädjetjut hoppade jag ombord på detta välsignade färdmedel, dock ett litet problem. Ett nyfyllt glas med apelsinfärgad vätska, och en herre med iranskt påbrå bakom ratten som artigt påpekade flertalet gånger "Ingen dricka på bussen!!"
Jag stod in för ett h-vetes kval. Skulle jag strunta i den himmelska färden med 2:ans buss och istället med min matsäck, eller göra mig av med mitt nyfyllda glas genom att hälla ut det utanför?
Det hela fick som tur var en mycket smartare lösning. Ett infall, varför hälla ur glaset när man kan hälla det i sig?
blev det, att jag helt ensam, armen i vinkeln, blicken i skyn fick köra Botten Upp med mig själv framme hos busschauffören på 2:an, vilket ledde till att övriga kvällen gick i ett glatt tecken. Busschauffören blev också glad och tjoade "bra tjejen, bra tjejen gå på bussen nu!"
Ännu gladare blev jag när jag kom till BQ, speciellt när jag upptäckte att hennes vän Maria kunde sjunga boktipset-introt ( Läs. Mia&Klara-referens) samt när jag hittade Persson som gav mig en snabbmatch i spelandets värld.

I Övrigt har lovet rullat fantastiskt fint med bland annat en skojig roadtrip med allsångsvänliga DJ Keirin & Crazy Smile, 18-årsfirande, Te&Chill, samt en ganska skum kväll med Svenska Akademien som höjdpunkt.
(Det kunde ju inte bli bättre att de dessutom för första gången i min åsyn spelade Kenneths Nya, danke. Höll ju dock smidigt på att missa dem genom att komma sent och sen dessutom glömma ID i ytterjackan, men ibland är det bra att inga spelningar börjar när de ska)

Vissas kväll blev ju lite ehm, speciellare än andras och jag refererar till min kära vän Frida (som figurerat i vår närhet en hel del detta lov), och håller helt med, vissa fick sig verkligen en dos FlowerPower!

Kommentarer
Postat av: Your biggest fan

Hehe kalasa själv är väl bra tycker du smulan ;)

2007-11-04 @ 22:58:38
Postat av: Pärson

Haha ja vilken kväll det var. Du spöade mig på tv-spel wtf, eller ja en gång iallafall. Sen att se dig spela var bland det roligaste jag har sett. En sprattlandes liten krabat som snurrade runt på golvet x'D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback