Dunderhonung och Avbitartång


December är en månad av stress
, alla kategorier, och jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Därför är jag just det, svinförkyld. Inte sådär jag nyser lite käckt varannan timme-aktigt (vilket jag iofs gör i vanliga fall) utan mer förkyld så jag tror jag avlider- inspirerat.
Nog om det, jag borde ju tänka på alla Luciatåg jag ska plåga min omgivning med. Eller psyko-inlämningen som ska vara klar. Eller allt annat jag borde göra som jag redan glömt eller vägrar erkänna för mig själv. Eller alla julklappar man ska köpa!! Waaah, jag vill bara resa bort, och det är nu...

Denna veckan har varit som de flesta, jag har ingen direkt aning om vad jag gjort i skolan och skåpnyckeln är fortfarande spårlöst försvunnen. Efter att ha varit skåplös i ca 2 veckor och var i desperat behov av geografiböcker till det analkande provet (*GollumGollum*) beslutade jag mig därför att knipsa hänglåset i tisdags. Eftersom varken vaktmästaren eller Benny (en man som är så snäll att han eventuellt är släkt med jultomten) fanns tillgängliga fick vi låna en avbitartång i En-metersklassen för att själva göra slag i saken.
Lättare sagt än gjort, vill jag säga.

Det ser ju fruktansvärt lätt ut när vaktmästaren hugger av låset som om det vore en smultronstjälk, så nemas problemas tänkte vi förnumstigt. ------> Efter att chocken lagt sig över att det kunde vara så SVÅRT att ta sig in i ett gammalt träskåp, fick vi helt enkelt ta till med hårdhanskarna. Det tog x-antal svordomar, skräckslagna NV-ettor och mjölksyrade muskler innan vi med gemensam styrka lyckades ta oss in i det förbenade skåpet.
Efter denna bragd gick vi malligt runt och viftade lite hotfullt med avbitartången innan vi blev tvungna att återlämna den. Synd, det kändes tryggt att kunna ha den med sig ifall man vill ta sig in i skåpet någon mer gång.

På tal om trygghet, jag och min lillasyster drack te och hetsåt digistive-kex (världens mest överskattade kaka, jag vet) förra veckan när hon plötsligt utbrast;
Lina, vad kommer att hända när SVT slutar sända Plus med Sverker Olofsson?! Vad kommer hända när han dör? Jag kommer inte att kunna känna någon trygghet i världen om inte Sverker och hans soptunna håller ordning på alla orättvisor som händer!


Nu ska jag bädda ner mig igen, samt förtära massor av konstiga naturmediciner som min mor älskar.
Ont ska med ont förgöras!


Kommentarer
Postat av: Pärson

Ack, vilken hemskhet att bli sjuk mitt i provhetsen! Knarka honung och stoppa en lök i örat kvinna så går det nog över! Haha jag vet nog var den där malligheten med avbitartången kom ifrån, du fick ju känna dig lite stor för en gångs skull med en en-meters avbitartång ;)

Postat av: Mowa

Benny är det han som ser ut som en vaktmästare fast han inte är det? : )

2007-11-24 @ 17:37:27
URL: http://mowa123.blogg.se
Postat av: Frida

HIHI! Ursäkta min elakhet, men det är helt underbart att ha någon att dela mitt helvete med. Och det där med nycklar är inte lätt. Troooo mig. Hahah. Hursomhelst, det löser sig hörru! Och du, hoppa av alla jävla Luciatåg och det bums. De tar mer än det ger och man känner sig alltid lika fånig i spökdräkterna.

2007-11-24 @ 23:22:58
URL: http://fridolfann.blogg.se
Postat av: Malin

HAHA skräll att du inte får upp låset :D Ska informera dig om att till och med lille emilia klarade det själv fness ;) Men nog med elakheter hoppas du kryar på dig så att du kan sjunga i den älskade kören

2007-11-25 @ 00:04:00
Postat av: Agnes

Alltså, han måste ha gett oss den slöaste tången någonsin, tur att vi gjorde ett så snyggt klipp, så du slipper köpa nytt lås!

2007-11-26 @ 17:13:23
URL: http://agnesjohansson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback