We're going to Barcelona!

Wiehiiiie! Har bokat Barcelona-biljetter nu! Fantastiskt, det kommer att bli superkul! (Dock är jag ju sjukt paranoid med beslutångest, och blir rädd och tror att allt möjligt hemskt kommer att kunna hända där eller innan dess. Därför jag är en sån SistaMinuten-fantast, man hinner liksom inte oroa sig innan man redan är där. Men nej, sådant har jag numera slutat med! :D Har också nästan blivit av med min ta-i-trä-mani nu efter hmmm, 7 år!) Är väldigt glad att resan blir av iallafall! Den 22 augusti åker vi!

I fredags hade ju Älvkullegymnasiet ännu ett angenämt besök av Muf, (eller kan det ha varit Msu?), som försökte locka nya medlemmar med slagorden "Kan själv!" Lyckat val av slogan, iallafall om man vill visa på vilken nivå deras tankebanor ligger. Och som att denna fantastiska och enormt slagfärdiga kampanj inte skulle vara nog, erbjöds även godis, nyckelband med texten "Jag älskar att äga" (Nähä?) och inte att förglömma, upptryckta T-shirts med "Kan själv!"-loggan för de som värvades till nya medlemmar.
    Jag klandrar dem absolut inte, jag menar, hur lätt kan det vara att få nya medlemmar om man inte har några vettiga åsikter att göra reklam för? Inte konstigt att man måste köpa lite medlemmar då, tacka vet jag Kapitalismen! Och att man dessutom väljer att kalla sin kampanj "Kan själv!" som till och med fyraåringar kan förstå, väldigt taktiskt, man ska påverka dem redan som små. Way To Go Muf! ;D Johanna hade en liten intressant fundering över varför de aldrig är på Sundsta-sidan där musik/teater/dans/bild-linjerna finns. De kanske också vill ha godis och nyckelband? Eller är det helt enkelt bara teknikarna som går på dessa billiga knep? Ja, det är det bara Muf som vet...Kommentarer
Postat av: Petra

hahahaha ja ja menar det! tänk att få leva lika glammigt som dom ;D. kram!

Postat av: Malin

Hmm jag kanske aldrig skulle ha visat dig ta i trä- skiten xD Ihihi, sover du fortfarande med papper i tros-linningen? Puss!

2007-05-06 @ 20:09:12
Postat av: Lina

Petra: Nä precis ;D Man kan ju drömma haha.
Malin: Nej, den paranoian med ta i trä har förföljt mig ett tag, så inga mer upplysningar om tvångstankar tack! xD

2007-05-06 @ 20:41:04
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: Johanna

Du, det är bara teknikarna som går på de där billiga knepen. Nåja. En och annan timare också ;d

2007-05-08 @ 18:32:20
URL: http://placeofjohanna.blogspot.com
Postat av: Ronja

Klockrent! Ja deras kampanj säger så mycket mer om dom själva än vad dom tror. Men det verkar fått motsatt effekt. Stod det verkligen "Jag älskar att äga"? Dom gör ju parodi på sig själva..Haha vilka knäppskallar

2007-05-08 @ 19:22:13
URL: http://argabloggen.blogg.se
Postat av: Anonym

Johanna säg inte att du också nappade på det där? ^^

Ronja, ja jag vet xD Men nöden har ingen lag, för att skaffa fram lite bra argument verkar visst inte vara ett alternativ.

2007-05-13 @ 18:45:09
URL: http://www.acupoftea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback