Nu är jag trött på det här!!!

Idag har jag tappat bort 800 kronor. Som en liten kompletering till förra månadens bortfall av 500 kr. Sen har jag religionsprov imorgon. Men det kan jag inte plugga på, eftersom jag fått en sån jävla nackspärr att hela skiten låser sig och jag trillar ihop om jag rör mig en millimeter åt fel håll.
Roligt brev har jag också fått idag. Krav-brev från skolbibblan som vill ha 300 kr för en bok jag lämnat tillbaka för två (!!!) månader sen. Sen är det ju också det jävla engelska writing-testet på fredag, jag är mentalt engelskt handikappad. Detta för att sedan ta igen mig i helgen med Derivata-provet.
Kul. Jag är mentalt, fysiskt och ekonomiskt ruinerad.

Dessutom är jag tvångsdeporterad till mitt rum, eftersom både hunden och mamman blir livrädda och nästan får en lätt hjärtattack av mina gallskrik när jag rör mig pga nackspärren. Inte ens läsa klarar jag av, eftersom då måste man ju vända blad. Men jag kan ju sjunga lite försiktigt för mig själv, tänkte jag först. Det jag Inte tänkte på är att jag omedvetet gör någon skum grej med käken när jag "sjunger", och eftersom käke och nacke hänger ihop fint så resulterade även det i ett anfall i klass med ett lättare självmordsförsök.

Det var allt, tack för att du lyssnade! *SlimSusie-referens*

Kommentarer
Postat av: Malin

Hmmf vet du vad jag har räknat ut?! DU ska INTE ha så mycket kontanter i plånboken! Skaffa ett kreditkort din lille sörk!
Hihi, vad fan har du gjort i nacken egentligen? Puss The Lumberjack!

Postat av: fetmasessionfriss

mmh, jo vet det... det som var det dumma. Är sjukt mkt pankare nu, om man kan säga så. dåligt. issccchh.
Men shit happens, jag är van, men det ska jag sluta med!!

2007-05-04 @ 23:10:57
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: mikaela

Det är riktigt drygt att tappa bort pengar..

2007-05-06 @ 01:24:01
URL: http://miiny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback