För i sommarens soliga dagar, vi sjunga var vi gå

Ibland blir jag arg av att bo på landet. Iallafall när det är röd dag då det endast går två bussar om dagen, jag skulle råka bli ensam hemma + att det regnar och det är 4,5 km till bussen som ändå inte går eftersom det som sagt är röd dag.

Men idag är det Underbart. Solen skiner, det doftar från häggen som just står i blom, gräset är grönt, hunden är ett trevligt sällskap på promenaden. Träden, djuren och ängarna inger ett harmoniskt lugn, och livet känns ganska bra ändå.
Trots motgångar som borttappad mobiltelefon, och kommande kemiprov.
Idag spelar sådant inte någon roll.

Det enda skulle isåfall vara att Ipoden nu varit försvunnen snart tre veckor, det gör lite ont i hjärtat. Så att finna den någonstans, kanske under dörrmattan i bilen hel och hållen ,skulle förgylla den här dagen och ta den till obeskrivliga höjder. Gårdagen var också trevlig med dansande å sjungande, trots att det kanske var som roligast på Karins vardagsrumsgolv än på det riktiga dansgolvet?

Jag tänker från och med nu njuta av livet och strunta i allt, trots att NVSP:s största inspirationskälla förmodligen är Guantanamo. Trots att det mesta jag äger i elektronik-genren just nu är försvunnet. De kommer nog fram sinom tid.


Vill bara önska alla lycka och välgång, det förtjänar ni! Ha det underbart!Did you give the world some love today, babe? - DorisKommentarer
Postat av: Malin

Jag har kommit fram till att det inte direkt finns nån gråskala gällande skogen, det är antingen skit eller underbart. Konstigt nog. =D Pusseluskan!

2007-05-20 @ 13:53:25
Postat av: Ronja

Ja precis. Håller med dig att det går en trend i vilka man ska tycka är snygga. Alla tycker olika, alla kan väl ändå inte tycka att just den personen är snygg? Kan inte människor ha lite egna åsikter om vad som är snyggt? Inte åsikter som modevärlden bestämmer.. Ha det underbart själv!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback