Tråkighetsskadad?

Jag blir hög av sommar, så är det. Jag måste liksom få utlopp för det någonstans därav detta tjatande. Springer ut och solar, springer in igen lyssnar på Fibes, Oh Fibes!, Amy Winehouse och på Timbucs Oberoendeframkallande för att ladda. Blir nog Hultsfred iallafall, trots vissa tvivel. Men måste ju ha råd med Roskilde också, så funderar på att börja helgjobba lite eller någonting, eftersom sommarjobbs- pengarna inte kommer förrän i slutet av juli.
Ska nu snart ge mig av till varmare breddgrader, så funderar på att boka Malmö-biljetterna snart!
Har även haft besök av två glada filurer som bor på det gruppboende som min kära mor hjälper till att styra upp ibland. Den ena upplyste mig glatt under fikastunden att hon var Kvinnan som kan tala med Grisar.
Dagens fråga; Blir lamm aggressiva om man kommer för nära dom?

Sitter nu och sysslar med välgörenhet, rensar mina föräldrarars kamera och sorterar foton.
Min hund är fotogenic iallafall, så också mina päron. Fanns inte så mycket sommarbilder, men några stycken iallafall. Också lite bilder på de små vildarna till brorsöner jag faktiskt har, när vi stekte pannkakor som Pettson. Lite mycket tråkigt internt detta kanske, men suger på att underhålla en stor massa människor , så struntsamma.

image19Oj vilka roliga bilder...Känner mig som någons mormor ungefär... Bara släkt på alla kort, kan det bli mer spännande? Där tog jag nog kål på de ungefär 1 ½ läsare jag har, bra Lina starkt jobbat!

Kommentarer
Postat av: Malin

Du ska med på hultan!!! Så det så! Mhh sommar somar sommar, hata fysik

2007-03-25 @ 23:37:03
Postat av: Hon med en likadan Monki-jacka som ska åka till Malmö ch vill att du ska följa med!

Tråkighetsskadad? Oh no, inte jag i alla fall. Sitter här hemma och är sjuk. Men så vips plingar det på dörren och jag förmodar att det är någon av mina gulliga vänner eller eventuellt någon familjemedlem som kommer på besök. Snabbt försöker jag fixa till håret (lika omöjligt varje gång, men alltid värt ett försök) och rusar ner för trappan.

Men till min förvåning är det ingen av mina gulliga vänner, inga familjemedlem utan en Jehovasvittnen-medlem! Hon gav mig en vacker inbjudan till "Att fira minnet av den största människa som någonsin levt", men hon tyckte nog att jag såg för korkad ut för att först det själv så hon förklarade fint att det var jesus hon pratade om. Nämen Gud så trevligt!

Lina, vet du möjligen när jesus årsdag av hans död är? Tänkte väl det, den 2 Aptil är det hur som helst i år och jag är välkommen att fira denna fantastiska dag med massa galna jehovasmänniskor som hellre vill att sina ungar dör än att de får blod från andra människor. Låter detta inte mycket mycket inbjudande? Ska vi joina psycho:na?

Tänkte faktiskt att denna lapp ska få pryda min vägg de närmaste veckorna framöver, den matchar faktiskt i färger.

Så du är välkommen att komma och kika. Öppet hus dagligen till alla övriga som är intresserad!

Mvh

Jehovas Vittnen-medlem snarast!!

2007-03-26 @ 12:21:42
Postat av: (likadant-tecken så att jag slipper skriva mitt namn igen)

Hmm, Observera att det ska stå förstå inte först, månaden heter INTE Aptil utan April om det nu var någon som trodde något annat. Sedan så är det öppet hus för alla som är intresserade och inte intresserad eftersom alla=plural och då får man göra om ordet intresserad till intresserade. tack!

2007-03-26 @ 12:27:03
Postat av: Lina

Haha Johanna, du är så knäppsig, du borde skaffa en egen blogg. "men hon tyckte nog att jag såg för korkad ut för att först det själv så hon förklarade fint att det var jesus hon pratade om" hahaha,*dörliteavskrattjustförtillfället*
Men Självklart ska vi joina dessa jehovasar, njuuuta av deras budskap och idéer. Sen kan vi ju checka "JA till livet" på onsdag i aulan för att få in ultimat med idioti på en vecka!
Ska nog med till Malmö btw ;D TrevligheterTrevligheter! Take Care!

Postat av: Agnes

Ahaa...en sån där vattenkanna har jag med! Oj oj. Kunde du inte ställa får&lammfrågor till din pappa? Han kunde väl allt om skalliga får, eller hur det nu var? Iallafall har ni likadana näsor ni två...

2007-03-26 @ 21:43:38
Postat av: Lina

Malin;Om inget händer blir det Hultsfred och kalastält ;D
Agnes; Jo, men det var inte jag som undrade om lammen blev aggressiva, utan en av tuffingarna som var här i söndags^^ Menade du att min pappa eller min mamma och jag har samma näsa?

2007-03-26 @ 21:46:29
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: Anonym

Din padre

2007-03-26 @ 21:50:52
Postat av: Hon med en likadan Monki-jacka som ska åka till Malmö ch vill att du ska följa med!

:D Tack för ditt supergulliga svar Lina. Men vet du vad? Jag tycker att du borde skriva blogg oftare, det är ju sååå kul att läsa, så ta dig tid under matte D lektionerna som inte längre finns. Halleluja!! :)

2007-04-02 @ 22:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback