Hultsfredsvisit

Imorron ska vi köpa en musikmaskin också eftersom vi åker till Hultsfred på tisdag. Ska ju också bli fantastiskt nice. Ska iallafall definitivt se Amy, Fibes, Oh Fibes!, Mohair, Sophie Zelmani och The View och Razorlight (var iaf tanken innan de ställde in..hmpf)
Även Joy Denalane (Hade inte lyssnat på förrut, men Linnea var som eld och lågor. Ja, hon sjunger ju fint så why not?), och självklart lite klassikerna Pet Shop Boys, Ozzy och 50 med tanke på blivande kultvärde. Dessutom kan det ju vara så att Ozzy råkar trilla av pinn där på scenen -----> En HISTORISK händelse, alltså valuta för pengarna. Men eftersom jag iofs är en övertygad motståndare till de allra flesta former av död, är detta naturligtvis inget att hoppas på.
Men som sagt jag tar nog med han hem i såfall som en souvenir eller något om nu så skulle vara fallet. Bara man inte behöver lösa tågbiljett för han, för det har jag verkligen inte råd med. ÄN iallafall, innan jag får alla mina Pengar...

Sen spelar det ju band som jag visserligen redan sett x antal gånger, men om tid och lust finns kan man ju se dem igen. (Typ ex, Mando Diao med en sångare som är bland det snyggaste jag nånsin sett. Originellt va?, Sahara Hotnights, Tingsek, Miss Li, Svenska Akademien, Timbuktu, Timo och liknande)
Samtliga har ju trots allt varit bra på de live-spelningar jag sett dem. Till skillnad från Ceasars på Peace förra året. Vilken besvikelse, har haft lite svårt för att lyssna på dem sen dess. Väntar bara på Doktor Kosmos som inte kommer, trots att de släpper ny skiva. Det vore ju sorgligt om de var dåliga live, vilket tidsslöseri isåfall.

Ja, men skoj blir det iallafall. Fast jag är lite rädd för Ozzy. Och för att min Ipod inte kommer att återfinnas. Näe, fy sånt vill jag inte tänka på. Solen skiner, inga dystra miner sjung nu med.

Kommentarer
Postat av: Stjärnskruv

Huur kunde du posta det där inlägget igår när ni åkte dit förra veckan, ehm, konstigt konstigt. Kul att det var Kul iallafall! Jag ser fram emot WoW!

2007-06-18 @ 17:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback