Båttur på Vänern

Idag har det varit världens finaste väder, jag har fortfarande lite ångest för att ha förstört mitt hår. (Känslan av att en misslyckad blondering = socialt självmord. Tanken var solkysst och slutade i den mest vedertagna liknelsen den här veckan, slovenskt eurodiscotrash.) Men jag försöker nu leva med det. Håret alltså. Eftersom jag försöker sluta med mina överdramatiserande tendenser, och att mina närmaste överväger kollektivt självmord pga min ångest som resulterar i diverse attacker med jämna mellanrum, (de orkar helt enkelt inte höra mer).

Dagen har spenderats i båt på Vänern med Ebba och Malin. Helt enkelt fantastiskt, man blir så harmonisk av vatten, tiden står liksom stilla och inget spelar någon roll. Kände mig riktigt lycklig faktiskt när vi susade fram bland vågorna! En motorbåt och en segelbåt är nästan ett måste sådana här dagar, det var helt underbart.
Glad som en gök kommer jag naturligtvis hem, hungrig dessutom, så jag studsar rakt in och börjar kika efter någon form av mat. Ännu gladare blir jag när jag hittar räksallad och dessutom kräftstjärtar i kylen. Jag tjoar av lycka och hivar ut detta smaskiga. Problemet var dock att kräftstjärtarna ligger i sånt där kräftspad. Och att min lillasyster just håller på och provar sin outfit till skolbalen. Och att jag, glad i hågen som jag är, lyckas kasta runt med kräftstjärtarna så våldsamt att allt spadet skvimpar ut. Och hamnar i hennes nyinköpta vita glansiga pumps.

Sedan kokade vi te och åt örtbaugetter istället (efter att systerns ilskeutbrott lagt sig), och tittade på film, eftersom det är lördagkväll. Och vi missade sista bussen som går in till staden klockan åtta på kvällen. (Annars får man vänta till kvart i ett på natten om man ska entra staden. Jag bara äääÄÄääääälskar att bo på landet.)

Kommentarer
Postat av: Ronja

Du ska se att ditt hår inte är så hemskt som du tror. Man tycker oftast att det är värre än vad det egentligen är.

Postat av: Malin

HAHA! seriöst lina! på hennes pumps?! hahahahha klantarsel :D:D

2007-06-28 @ 21:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback