Sagan om Olle och Katarina


Idag och igår har jag gjort massor av fynd, bla. köpt tre par skor, två bikinisar, jacka, klänning, halsband, en basker, två linnen, ljuslyktor,en klocka osv. Helt fantastiskt! (*Inges kraftuttrycksskala, det finns fyra ord som uttrycker allt. Fantastiskt, Oootroligt, Kusligt, och om det är riktigt illa, Förskräckligt)

Idag har jag också träffat Anna och dagen var frid och fröjd, tills jag kom att tänka på ett inte fullt så fantastiskt beslut jag fattat som barn. Jag kom nämnligen att tänka på Olle och Katarina...

En solig dag för många år sedan befann vi oss (jag, lillasyster och mina föräldrar), på Plantan. Affären med, vad jag ansåg, dåtidens häftigaste leksaker och diverse annat skräp. Detta var en plats jag fullkomligt dyrkade, tänk att det kunde finnas så mycket färgglada och högljudda materiella ting på en och samma plats!

Just denna dag var mina föräldrar på ett otroligt gott humör, och kände sig därför av någon anledning manade att vara mycket givmilda (kan ha varit i samband med en lönebonus eller lotterivinst). Storsint deklarerade de att min kära syster och jag skulle få välja Precis Vad Vi Ville på hela Plantan!! Ett sånt oslagbart erbjudande får man liksom bara en gång i livet. Jag vill inte ens berätta vad vi valde...
Jag och min lillasyster befann oss i ett lyckorus och varvade Plantan säkert femton gånger för att finna den bästa leksaken, tills vi glatt återvände med Olle och Katarina. För att undvika missförstånd kan jag upplysa utomstående om att Olle och Katarina råkade vara två gula plastankor, för det härliga priset 10 kr styck.
Mina föräldrar tittade förundrat på varandra, och frågade sen lite misstänksamt om det verkligen var Detta vi ville ha på Heela Plantan? Vi nickade glatt, och de glada föräldrarna slängde ner varsitt penntroll med rosa hår också, som tack för detta mycket ekonomiska köp.

Hejdå Askungebarbien med tillhörande häst och vagn, Hejdå riddarborgen, Hejdå Gorillan i naturlig storlek. Hem åkte vi med Olle och Katarina (fråga mig Inte varför vi döpte dem till det?!) och levde lyckliga i alla våra dagar...

Inte undra på att jag har en sådan extrem beslutångest nuförtiden. Jag gjorde ju århundradets tabbe som barn, inte så konstigt att man får men för livet xD.

Kommentarer
Postat av: Agnes

Plantan! Denna underbara affär...då, för länge sedan. ALLT fanns ju där. ALLTALLT. Jag hade funderingar om att man ju skulle kunna bo där, om man bara hade lite mat med sig...Är det därför vi är som vi är? Allt är plantans fel! Eller nåt. Angående namnen så har man inte så bra namnsmak när man är liten. Jag ville heta LENA. Ja. Du ser ju. Jag gillar kusligt bäst av Inges alla kraftuttryck, det är ett ord som sällan förekommer i de flesta sammanhang. Det där lät konstigt. Förresten, Lina darling, vad säg vad gör du på fredag alt måndag?

Postat av: Agnes

Det ska ju stå SÄG VAD GÖR DU PÅ FREDAN ALT MÅNDAG? Inget annat. Uj uj.

Postat av: Agnes IGEN

Nu blev allt fel i min lääänk denna viktiga lilla grej. http://agnesjohansson.wordpress.com/ är rätt länk. Annars kommer ni till wordpress. Eh. Nu har jag kommenterat 3 gånger.

2007-07-31 @ 12:52:22
URL: http://agnesjohansson.wordpress.com/
Postat av: Your biggest fan

Hello snygging, och EUREKA, nu när du har lokaliserat själva roten till problemet ska nog du och jag hobby analysera sönder det och se till att detta problem reduceras/upphör. Din hjärna, min hjärna möte över en kopp te på torsdag? Sounds nice aight? ;)

2007-07-31 @ 23:40:18
Postat av: Your biggest fan

Och btw, då ska du minsann få höra på ebbas och min actionfyllda båttur. Ujuj se till att ta med ett extra par brallor!

2007-07-31 @ 23:41:38
Postat av: Your biggest fan

och nu är det ju också såhär att det är JAG som är ditt biggest fan, och eftersom agnes däruppe envisas med 3 kommentarer, så varsågod, 3 kommentarer just for you honey!

2007-07-31 @ 23:45:26
Postat av: Agnes

4 kommentarer! Ujuj! nu ligger jag ett steg före your biggest fan...Hm, jo, det lutar nu åt att du bör hålla din måndagkväll ledigiligilej, så tycker jag, en liten tripp till Hammarö kanske? Lite reklam...Hur låter detta? Tripp till The island, ta 621an via hälltorp, förslagsvis med Fröken Janne, Fröken fiol eller annan valfri trevlig människa, kanske rent av Fröken munter? Måndag kväll kanske? Kanske ta med något att grilla?
Kanske ta med något att dricka? Kanske umgås med massors med trevligt folk du redan känner ELLER kanske mingla loss med lite trevliga skummisinfödingar från just the island, they are just friends you dont know yet...Jadåjadå, något sådant, lite för att fira att den underbara Stjärnskruv fyllde myndig för ca 20 dagar sedan...Hm,,,Något sådant? Detta är mest just u ett förslag, men det har gillats av några nu, så kanske blir dte lite så nu....var detta för luddigt? Skicka ett mejl och gasta GLOBALISERING! eller FOLKHEMMET! så ska vi nog kunna reda ut det...(du kommer få ett mejl om det med...)

2007-08-01 @ 21:14:14
Postat av: fjlan

heheheheh, jag vet inte vad jag ska svara på alla dessa lite smålustiga kommentarer så jag säger väl helt enkelt JA på det mesta av ååvanstående av praktiska skäl och av sanning och av livet och sovsäcken och allt annat det handlar om i världen.
Tacktack!

2007-08-01 @ 21:56:53
URL: http://www.acupoftea.blogg.se
Postat av: Mademoiselle B

Jag är lessen för att jag aldrig hann åka till fårö och speja efter honom... Och för att han var värsta coola gubben. Men... Nu kommer typ alla hans filmer att visas på tv, det är ett ypperligt tillfälle att förkovra sej, det e bra:)
Ha d fint!

Postat av: Your biggest fan

Men det var som fan, det var en envis jävel! Nu har jag 4!

2007-08-03 @ 01:22:32
Postat av: Your biggest fan

Och så vill jag tillägga att det är inte längden som spelar roll, det är tjockleken! Och symbiosblod är ALLTID tjockare än en lång kommentar. Hihi vad skulle jag annars mena^^
Jag kanske ska sluta terra dig nu smulan? ;) Men du fattar mitt budskap aight? Jag är faktiskt ditt biggest fan, utan tvekan!

2007-08-03 @ 01:26:24
Postat av: Lina

Agnes; Tack för ett trevligt kalas!
Malin; Du är komplett galen, och ganska jättekonstig nu fakiskt.. Men ja gillarej ändå du vet!
Men symbiosblod, fness* wtf?

2007-08-08 @ 22:32:13
URL: http://www.acupoftea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback