NVSP The Nightmare / Tja, vad är nu detta?

Hm, troligen en kombination av feberhallucinationer, lättare motgångar (självklart i klass med dagens I-landsproblem), skolångest samt D-vitaminbrist.
Det är allt bra skumt det där med feber, vad mycket konstigt man får för sig. Jag var exempelvis säker på efter två dygns feberyra att jag var väldigt religiös och att jag dessutom skulle tänka över allt jag sagt i hela mitt liv. När jag funderat vidare lite på det där kom jag fram till att om jag skulle hinna tänka över allt jag hävt ur mig i 17 år, (i mitt fall inte allt för lite) på ca 2 år skulle det innebära att jag är tvungen att tänka ca 8 ½ gånger så fort som jag pratar, vilket blir ungefär ljusets hastighet = jag kan isåfall, mentalt sett, resa i tiden. (Sen började jag försöka räkna ut Derivatan, som för de som inte vet är det Fulaste ord som finns)

Den här typen av dumheter som min kropp drabbas av när jag får feber, kan direkt härledas till ett annat otäckt inslag i mitt liv, NVSP. Denna så kallade gymnasielinje är ungefär synonymt med helvetet på jorden, och gjordes förmodligen från början för människor med ett abnormt intresse för självtortyr. Varför jag ens tänkte tanken att ge mig in på detta från början kan enbart förklaras med otrolig brist på självinsikt samt en listig Gargamel förklädd till en liten äppelkindad syokonsulent. (Lita Aldrig på vad en syokonsulent säger, de försöker bara lura dig till att göra fel val hela tiden).
Inte nog med att det är hemskt och dessutom Pinsamt att gå ett specialutformat NV-program, det inkluderar även vissa personlighetsförändringar och psykiska men. Ett av de vanligaste symptomen brukar vara kraftigt försämrad humor, som ofta ger sig till känna genom hysteriska nervösa fnissanfall åt exempelvis "negativ derivata i obalans" (det där kusliga ordet igen *GollumGollum*) eller andra så kallade "humoristiska" konversationer om polynom och fjärdegradekvationer. Som ni kanske redan förstår skriver jag självfallet detta bara för att vara mallig över att jag kan dessa svåra ord, en annan kritisk del i insjukningsprocessen. Naturligtvis söker jag också efter ett vaccin mot denna svåra åkomma, och försöker därför på så vis ibland dra några mildare lite krystade skämt om dessa saker för att mitt huvud att vänja sig, och på så vis bli resistent mot den fruktade Naturprograms-komiken. Hur stor skada NVSP kommer att hinna göra på en hel generation från början bra människor återstår att se.
De som Överlever får se...

Kommentarer
Postat av: Anonym

kul...

2007-02-04 @ 14:32:34
Postat av: Anonym

alla anonyma är av ebba

2007-02-04 @ 14:38:05
Postat av: anna.

oj oj, låter snurrigt värre å inte speciellt nyttigt heller.

2007-02-12 @ 21:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback