Skidåkning

På lördag ska jag ge mig ut i Branäs skidbackar tillsammans med min lilla syster (som jag givetvis lurat med för att jag tror mig vara något bättre på det här med skidåkning än vad hon är). Det här med att behärska ett par skidor är ju inte det lättaste jag gett mig på, speciellt inte att få dem att svänga åt samma håll ungefär samtidigt. Istället störtar jag ner med skidorna flaxandes vid sidorna och med ett vansinnesuttryck som förmodligen upplevs som ganska skrämmande av de andra skidåkarna.
Problemet med min skidteknik är just det att man antingen måste åka Vrålfort och utsätta sina medmänniskor för onödig skräck och fara, eller puttra fram som Skalmans gammelmorfar och liksom inte hinna åka mer än barnbacken innan snön är borta och det har hunnit bli april. För att lösa detta har jag börjat byta åkstil stup i kvarten, så att det blir SnabbtSaaaaaktaSnabbtSaaaakta, vilket gör att man ser ganska tokrolig ut, det är också utav den fåfänga anledningen som jag vägrar joina evenemang som ex, ÄG:s egna skidresor.
    Lovet har i sig fluffat på bra, jag har bland annat gått på stan och varit och fikat med mina vänner (och nej, jag kommer inte ge en detaljerad beskrivning av det vi fikade på, hur det såg ut eller smakade, ej heller tala om att vi "skrattade så vi fick ont i magen").
    Men har tyvärr också ställt in båda mina förutbestämda resor bla. till Malmö och min kära kusin, en av mina favoritpersoner här i världen, som ibland lockar fram min fanatiska, frireligiösa sida. Det var också hon som ordnade fram sommarens festivaltält, (ett sånt där snusmumriktält med två pinnar som brakade ihop Varje gång någon vandrade igenom vårt camp), jag har aldrig haft en roligare bostad i hela mitt liv.
    Iallafall, anledningen till att jag flyttade avresan till Malmö några veckor beror på att jag har ganska svårt att vara tyst, och helt enkelt behöver sällskap den 7 timmar långa resan för att inte utveckla multipel personlighet redan innan tåget hunnit passera Säffle. Alltså väntar jag några veckor så jag får sällskap av några ur den brokiga skara människor som jag kamperade med sist jag besökte den skånska huvudstaden.

Snart mååste det bli sommarlov, jag klarar inte av vintern och allt NVSP-skit (*GollumGollum*). Jag har ganska storartade planer för denna sommar, iallafall om man ska ta hänsyn till hur det ser ut i skattkistan just för tillfället, alltså måste man välja sina festivaler och resmål väl. (Ganska trixigt om man lider av sjuk beslutångest och till viss mån pengabrist). Jag kanske kan sälja några av mina gamla håliga strumpbyxor på eBay som rånarluvor? Eller extraknäcka som skidlärare för pensionärer? (Kan eventuellt gå under aktiv dödshjälp också). Ja, möjligheterna är oändliga. Hmpf. Något får jag nog iallafall göra om det ska bli något sommarlov att tala om!
  
Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Malin

Eller extraknäcka som skidlärare för pensionärer? (Kan eventuellt gå under aktiv dödshjälp också)
Ihihihihihi jag peear ner mig

2007-03-01 @ 23:26:36
Postat av: Malin

"Eller extraknäcka som skidlärare för pensionärer? (Kan eventuellt gå under aktiv dödshjälp också)."
Hahaha snäll bli det xD

2007-03-03 @ 01:54:32
Postat av: Malin

oj sorry såg inte att det redan hade postats

2007-03-03 @ 01:55:06
Postat av: Lina

Haha, men det är fint. 3 komments...från dig kära vapendragerska ;D Typ den enda som läser shiten btw höhö xD, men vi gör det för oss? tihi, remeber who read it first!

Postat av: Malin

Vi gör det helt klart för oss! Vi är våra bästa och trognaste läsare. All I write, I write for you (and for me) xD

2007-03-03 @ 23:24:23
Postat av: Lijan

Jadå, synd att du aldrig skriver bara :S :P

2007-07-19 @ 12:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback