Barcelona

Jag hatar Sverige. Jag gör faktiskt det. Jag är spytrött på detta land, och inte minst på dess rent ut sagt förjävliga väder!
Det är inte kul att komma från fantastiskt fina Barcelona med 35 degrees och strålande sol, till ett regnigt Skavsta för att avsluta det sista sommarlovet nånsin och åka tillbaka till skolh-vetet och alla meningslösa principer. Usch!

Barcelona är en rolig stad där man får allt från rosor, till skumma bladdekorerade muffins uppkastade på sin balkong. Man kan också träffa franska hiphopare från Toulose eller leta upp första bästa fransman för att få
Saïan Supa Crew-låtar framförda och dessutom översatta (vilket visserligen inte är lika överförtjusande).
Är man sugen på att dricka lite öl en sen kväll då mataffärerna har stängt är detta absolut inget problem, då det står herrar på samtliga gator i hela staden och gastar : SEXY BEER FOR YOU MY DEAR!!! ungefär hela tiden.
Även lättare droger erbjuds glatt till alla förbipasserande.
Är man pepp på lite lättklädda damer kan man besöka the red light district, eller hamna där av misstag om man inte är sugen på att gå dit frivilligt.
Vill man ropa på sina vänner fyra våningar upp från gatan bör man inte göra detta klockan halv sju på morgonen eftersom man då ofta tenderar att få soppåsar och skor i huvudet av arga spanjorer.
Man bör heller inte investera i Räksoppa på påse när man besöker stadens SuperMarket, då detta faktiskt kan resultera i att det blir det sista man gör.

Man kan också bara ta det lugnt, ha Bob Marley- allsång med ett skönt gäng från Angola/Brasilien och lära dem att säga Jättechill, eller avnjuta en skön middag på någon av Barcelonas restauranger.
Man kan även shoppa i alla härliga småbutiker, bada i havet och besöka Sagrada Familia.
Är man inte nöjd med detta kan man ägna dagen åt att äta underbar chokladglass eller hänga i sin snygga designade Rainbow-lägenhet.

Vill man glänsa med sina språkkunskaper
är denna stad utmärkt , då man tveklöst kan briljera i bla Spanska, Tyska, Engelska, Franska, Finska och Ryska. Det spelar ingen roll om ens ordförråd inte sträcker sig längre än
"Jag heter Lina, vad heter du?", "Spegel, Spegel på väggen där" eller "Jag gillar en datakonsult som heter Jörgen" alla blir jätteglada ändå. (Och dessutom rädda eftersom de tror att man förstår allt de säger över huvudet på en)

Tröttnar man på sin egen Svensson-identitet kan man syssla med olika former av samhällstjänst som Linnea, och ägna kvällarna åt att lura gambianer att man är en homosexuell ryska och diskutera HBT-frågan i många timmar.
Vill man ägna tiden åt något mer träningsinriktat så finns ju även alternativet att dansa tills fötterna bokstavligen trillar av.

Detta är ungefär hälften av det man hinner med på sex dagar i en av Europas bästa städer.

Kommentarer
Postat av: Mademoiselle B

Hej. Att BlondinBella länkat mej uppskattas helt klart, jag känner mej mycket hedrad:)
Det verkar som du hade en bra vecka där i Barcelona, jag vill oxå åka dit nu!
Ha det bra:)

Postat av: Your biggest fan

No sexy beer for sexy ladies! Jag har fått som vana att typ var tionde minut skrika ut mitt avsky mot Sverige i korridorerna, än en gång kommer alla tro att jag är ett tourettsmiffo, but I can handle it. Jag har ju Ebba, hon kommer säkert glömma låsa toan nån mer gång ;) Vill du rymma till Indien med mig? Nu på en gång, vi kan slänga med dem andra när vi ändå är i farten, jag har fått nog av alla 91:or som äter upp vår mat och tar över våra korridorer, jag funderar på att skaffa en snöskyffel och bara mölja på och sedan dumpa dem i slaktkammaren! Där hör glinen hemma! Varför var föräldrarna så jävla mkt i farten just 1991? Alla måste ju ha varit som duracell-kaniner. Lina kan du fatta! Vi var tvungna att KÖA, jo du hörde rätt KÖA för att äta.... (trumvirvel) FISK OCH OKOKT POTATIS! Fy fan! Maten var slut, inne i matsalen satt snorungarna och klappade på sina sprängballongsmagar! Maten tar ALDRIG slut när det är fisk med okokt potatis! Dem har inte lärt sig nåt än, jävla fuckers! All makt åt Tengil, han hade garanterat fattat allvaret i denna situation och slängt barnen till Katla!
Borta bra, men hemma bäst? Man börjar fan undra!

2007-09-02 @ 14:39:45
Postat av: Jhanna

Nu när du beskriver Barca från den där vinkeln låter det helt klart lockande.
Speciellt det där med franska hiphopare. Blir lite språkresa i det hela, med tanke på att jag borde förbättra min franska avsevärt då jag begick indirekt självmord när jag valde steg 4 som IV. Och jag har ändå hatat franska ända sedan begynnelsen. Skiten börjar imorgon. Men kul att Barcelona var bra! :D

2007-09-02 @ 17:49:46
URL: http://placeofjohanna.blogspot.com
Postat av: Your biggest fan

UPPDATERA NU VA FAN!

2007-09-17 @ 21:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback