Glad Påsk

Eeeh, ja... Egentligen borde jag inte skriva det här för jag har faktiskt inget att skriva. Men nu är kusinen här iallafall, och ligger och sussar i mitt rum och jag tänker snart på ett lite småotrevligt sätt att väcka henne.
Igår var det skärtorsdag, som vi ägnade en och en halv timme åt att bowla med några andra skumma människor som jag känner, något som jag vanligtvis gör var tionde år eftersom min karriär inom bowlingsammanhang är ganska obefintlig märkligt nog. (Men om vi skulle spela bowling med twist skulle jag definitivt vara oslagbar.)
Sedan gick vi i samlad tropp till Myrorna för att köpa oss de mest osnygga partyoutfitsen för det här århundradet, och fram tills denna händelse var allt frid och fröjd och Ebba hittade en jätteful rosa tröja som hon ville ha på sig.
Efter det gick dagen dock ganska mycket utåt, och det slutade med att Ebba och jag stod utanför SVT-huset och gastade och min käre bror fick komma och släppa in oss och bjuda på te ur den roliga kaffemaskinen, vilket i och för sig var mycket uppskattat.

Jag har ägnat mig åt så mycket bollsport detta lov, både bowling och basket inom loppet av två dagar, vart är världen egentligen på väg? Det som är ännu mer mystiskt är att jag, trots min oförmåga att träffa käglor/basketkorgar, tycker att det är ganska roligt.
    En annan sak som ska bli roligt är att gå på kalas i Köpenhamn, när vi ändå är i krokarna, nu är det inte så långt kvar och tur är väl det eftersom det är utomordentligt trevligt att ha den där människan till kusin här. Hon är den enda som hakar på idén att köpa det fulaste man hittar på Myrorna, ta på sig superstora glasögon utan glas och sen dansa nonstop på något nice ställe, och toppa med skitsugiga raggningsrepliker på värmländska. Ultimat sätt för en lyckad kväll?
 Denna resa ska ju bli på topp, men tåget hem går ju lite väl snaskig tid, kl 9:14, dagen efter valborgsmässoafton. Vet inte riktigt hur människorna tänkte när de bokade, men det känns ju mer lockande att stanna i Skåne fram tills Hultsfred än att ta det tortyrtåget. Men med hyperoptimisten Linnea i spetsen, är väl det en  utomordentlig tid att åka på, den människan vet inte hur man neggar, hon har på något vis mosat den genen.
Näe, fy faaan vad dåliga de här inläggen är. De blir fasen bara sämre och sämre, nu lägger jag ner! UUuh, och den skitroliga bilden på min kusin när hon har grön hjälm på sig går inte att lägga upp...

With out music, life would be a mistake - Nietzsche

Kommentarer
Postat av: Malin

Fness :D Tappade du bowling klotet bakåt nångång? Det lyckades min sjuka mamma göra sisådär 4-5 gånger när vi var och bowlade på Score förra månaden, mycket roande. Ses imorrn! Pusspuss

2007-04-08 @ 15:32:34
Postat av: Natta

Du är utmanad ;D Se bloggen! :)

Postat av: Lina

Malin; Haha, nej det gjorde jag iallafall inte. Nu är du länkad ;D
Natta; Utmaningen antagen! :D

Ha Det Underbart!

2007-04-10 @ 01:20:07
URL: http://www.acupoftea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback