A man from Argentina och Skattemyndighetens brevinkast

Idag har varit en ganska trevlig dag, stundvis iallafall, och nu dundrar Billie The Visions "A man from Argentina" i huvet, (alt. basgången i You Can't Hurry Love) efter dagens försök till musicerande.
Fast naturligtvis lider jag ju av någon Light-variant av senilitet, vilket brukar komplicera mitt liv till totalt kaos stundvis. Därav kvarglömd Ipod i musiksalen när jag ska åka tåg i 6 (!!!) timmar imorgon, vilket är ungefär pissdåligt, samt tappert försök att posta det Heliga Busskortet i Skatteverkets deklarationsinkast. (Dock hade jag sällskap av hyperoptimisten, Moder Theresa etc. aka Linnea som räddade upp situationen lite) Desstom världens gulligaste BQ värd ett omnämnande som ska hämta musikmaskinen i skolan i morgon. *gullegullegulle*

Det finns inget mer störande än människor som liksom ska hålla på och hyscha. Det är så fruktansvärt eftersom Det är ett Dagis-ljud, jag förstår inte hur det seriöst kan leva kvar i gymnasieålder. (*hostNVSPhost*) Antingen säger man till någon att vara tyst, alternativt kniper själv. Man hyschar inte obemärkt för att sedan avslöja sig med en prussiluskan-min. Och en hyschkör trodde jag också definitivt var förpassat, men icke sa nicke. Man slutar aldrig att förvånas.
Däremot har jag också världens gulligaste i min klass, eftersom jag numera tränar på att spegla saker objektivt, nämner inga namn (Karin,Sara-L*uise,Linnea,BQ,Moa + några till), *gullegullegille* men för att det inte ska bli allt för tuttinuttigt och sentimentalt slutar jag här. (Har egentligen ett specialutlåtande om dem, men sparar det till ett mer passande tillfälle.) Kände bara att de bör omnämnas lite, för fiii f***n vad hemskt och tråkigt det hade varit annars. Men man ska fokusera på det som är bra! Typ hur mycket derivata jag har tid för nu på tåget, eftersom jag inte har någon musikmaskin som kan distrahera....eller att jag borde få pris i sugigt blogginlägg...men jaja, vi kommer iväg nu iallafall!


"If I only could perform I would have sung along cause you know that's a top five song"


- Billie The Vision & The Dancers
Kommentarer
Postat av: Malin

Hehe du borde gå i min klass gumman, där skulle du sluppit alla som har pinnar upp i röven + att du skulle trivts som fisken i vattnet! Det borde vara fängelsestraff för Hysch-ningar och för äckliga ungar som inte kan hålla käften borta från andras liv! PUSS!

Postat av: Anonym

Mmh, vet. Skjut dom, uääk.

2007-04-29 @ 21:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback